УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Звернення Кам'янець-Подільських громадян під контролем
Автор: Ruslan Nazarets   
18.12.09

Протягом одинадцяти місяців 2009 року до виконавчого комітету міської ради надійшло 2539 звернень громадян, в тому числі з вищестоящих органів влади надійшло 189 звернень.

За характером основних питань, порушених кам’янчанами протягом року, чільне місце, як і у попередні періоди, займали житлово-комунальні питання – 52,7 %.

Серед інших питань, з якими громадяни зверталися до виконавчого комітету: – питання соціального захисту – 4,5 %, землекористування – 21,4%, сім’ї, дітей, молоді та спорту – 5,4 %, інші – 14,4 %.

Як і раніше, за допомогою до виконавчого комітету переважно зверталися найменш соціально захищені категорії громадян: люди похилого віку, громадяни, які значною мірою втратили здоров’я і працездатність, пенсіонери, ветерани праці, інваліди ВВв, учасники бойових дій, діти війни, багатодітні сім’ї, учасники ліквідації на ЧАЕС.

Протягом січня-листопада 2009 року з найрізноманітніших питань міським головою А.Нестеруком на особистому прийомі було прийнято 411 громадян.

Під особистий контроль керівником міста взято розгляд звернень та забезпечення проведення першочергового особистого прийому жінок, яким присвоєно почесне звання України “Мати-героїня”, інвалідів ВВВ, Героїв Соціалістичної Праці, Героїв Радянського Союзу, Героїв України.

Особлива увага приділяється вирішенню проблем, з якими звертаються ветерани війни та праці, інваліди, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, багатодітні сім’ї, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
7 гостей