УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
«Програма зайнятості населення Кам'янця-Подільського на 2010-2011 роки»
Написал Alex Andrushchak   
21.12.09

З метою сприяння зайнятості населення, задоволення потреб громадян у праці органами місцевого самоврядування розроблено «Програму зайнятості населення міста на 2010-2011 роки», яка спрямована на запобігання росту безробіття та його скорочення шляхом підвищення економічної заінтересованості підприємств і організації у створенні додаткових робочих місць, поліпшення системи відтворення робочої сили у поєднанні з розвитком діяльності ПОУ, професійної орієнтації, підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації та ефективного використання трудових ресурсів.

Одним із головних аспектів Програми є створення нових робочих місць, що відповідно до запланованих завдань на 2010 та 2011 роки становить 2100 та 2110 нових робочих місць відповідно.

Перспективними напрямками соціально-економічного розвитку міста у 2010-2011 роках, якими передбачається створення нових робочих місць, стане залучення інвесторів до реалізації інвестиційних проектів, які спричинять задіяність не тільки таких галузей економіки, як будівництво, промисловість, а й торгівлі, надання послуг та туристичного потенціалу міста.

За 11 місяців 2009 року введено в дію 1864 новостворених робочих місць при зміненому плані на рік 1900.

- у видах економічної діяльності – 283 роб. місць,

- для фізичних осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, інших фізичних осіб – 1 роб. місце.

В інших сферах економічної діяльності створено всього – 1580 роб. місць. Станом на 1.12.2009 р. кількість ліквідованих робочих місць становить 1583, що на 281 робоче місце менше, ніж створено. Вагоме значення приділяється також захисту безробітних та їх сімей від негативних наслідків безробіття та забезпечення зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і нездатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці.

Місто розвиватиметься тільки тоді коли всі суб’єкти господарської діяльності незалежно від форми власності будуть дотримуватись чинного законодавства про працю, легалізовувати робочу силу та нараховувати гідну оплату праці своїм працівникам.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 14