УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Надання щомісячної державної допомоги до пенсії та надбавок пільговим категоріям
Автор: Administrator   
23.12.09

Набули чинності постанови Кабінету Міністрів "Про встановлення щомісячної державної адресної допомоги до пенсії (дотації) інвалідам війни та учасникам бойових дій" та "Про встановлення доплати до надбавок окремим категоріям осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною". Документи було підписано главою Уряду 2 грудня цього року.

Згідно з урядовою постановою N1308, пенсійні виплати для інвалідів війни та учасників бойових дій збільшено. «З 1 листопада мінімальну пенсійну виплату для інвалідів війни та учасників бойових дій збільшено на 20%. Зокрема, пенсійна виплата для інвалідів війни І групи згідно постанови становитиме 1440 грн. (збільшення на 240 грн.); для інвалідів війни ІІ групи – 1296 грн. (збільшення на 216 грн.); для інвалідів війни ІІІ групи – 1152 грн. (збільшення на 192 грн.); для учасників бойових дій – 1008 грн. (збільшення на 168 грн.)», - повідомив секретар Кам’янець-Подільської міської ради Михайло Аносов.

Також, згідно з постановою N1309 Кабінетом Міністрів встановлено доплату в розмірі 10 тисяч гривень до надбавки до пенсії або щомісячного довічного грошового утримання чи державної соціальної допомоги особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною. Цю надбавку отримуватимуть Герої України, Герої Соціалістичної праці, Герої Радянського Союзу, повні кавалери ордена Трудової Слави, повні кавалери ордена Слави, особи, нагороджені чотирма і більше медалями "За відвагу".

Варто згадати, що прем’єр-міністр України неодноразово наголошувала, що протягом року уряд забезпечить абсолютно всіх черговиків-інвалідів, а їх в країні 93 тис., вітчизняними автомобілями.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
31 гостей