УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Зустріч з представництвом Держкомпідприємництва
Written by Administrator   
chetver, 24 hruden` 2009

15 грудня відбулася зустріч міського голови з  обласним  представництвом Держкомпідприємництва.
Заступник голови Держкомпідприємництва України Приступа М.І. повідомив про напрямок своєї роботи та більш детально зупинився на справах, які зроблені по захисту підприємців та прийнятих на засіданнях уряду нормативних актах. Микола Іванович наголосив на основних  87 прийнятих постановах, що стосуються галузі господарювання, в свою чергу найголовніші – прокоментував.

Заступник голови Держкомпідприємництва України Микола Приступа коротко підвів підсумки діяльності Держкомпідприємництва, а також наголосив на тому, що  комітет є спеціально уповноваженим органом з питань державної реєстрації, з питань дозвільної системи господарської діяльності, з питань ліцензування і з питань регуляторної політики. Крім того, до його повноважень належить контроль по дотриманню ЗУ “Про засади державного контролю та нагляду у сфері господарської діяльності”.

Микола Іванович зазначив також про те, що комітет продовжує відпрацювання законопроекту “Про спрощену систему оподаткування” на заміну Указу Президента України, який неодноразово намагались скасувати. В даному законопроекті (як і у всіх інших) залишатиметься лише єдиний податок, збільшуватиметься оборот для права застосування спрощеної системи та диференційований підхід до розміру єдиного податку залежно від обороту.

Присутні на засіданні мали нагоду безпосередньо від керівництва Держкомпідприємництва України отримати вичерпні відповіді з питань, що їх цікавили.

По завершенню зустрічі міський голова подякував усім присутнім за роботу та висловив надію на подальшу плідну співпрацю.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
8 guests online