УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
"SMS щоденник" для батьків, дітей та вчителів!
Написал Schoolinfo   
05.01.10

Проблема взаємовідносин батьків та дітей існує споконвіку. Як кажуть: маленькі діти – маленькі проблеми, великі діти – великі проблеми. Скільки учнівських доль можна було б змінити, якби батьки вчасно дізнавались про проблеми дітей у школі, про відвідуваність їхніми чадами занять та про поведінку. Часто в таких проблемах обвинувачують вчителів, бо саме під їх відповідальність потрапляють учні знаходячись у школі. Але не завжди останні можуть вплинути на ситуацію.
111.jpg
schoolinfo3.jpg
Саме для того, щоб зробити інформацію про успішність дітей доступною для батьків був створений проект «SMS щоденник». У час, коли батьки в основному зайняті проблемою заробляння грошей і не мають можливості часто відвідувати школу - SMS щоденник найкращий спосіб контролю. Завдяки цьому сервісу наприкінці кожного навчального дня на мобільний телефон одного чи обох батьків надсилається повідомлення з оцінками їх дитини, відсутності її на заняттях, зауваженнями відносно поведінки, спізнень, відношення до навчання тощо.
Віднедавна цей сервіс став доступний камянчанам. Про це ви можете дізнатися в школі, у якій навчається ваше чадо, та заключити договір про надання вам таких послуг. А ми, в свою чергу, розкажемо вам детальніше про нововведення.
І так, що таке SMS щоденник ви вже зрозуміли. Що ви отримаєте замовивши цю послугу? По-перше, як було сказано вище, постійний контроль над успішністю та поведінкою своїх дітей. По-друге, можливість вчасно визначити ті предмети, які дитина погано розуміє і найняти викладача для додаткових занять. І найголовніше – ви завжди будете знати відвідує школу ваша дитина чи ні, і зможете вчасно вплинути на її відвідуваність та унеможливити знайомство вашої дитини з дитячою кімнатою міліції. Крім того, використання такої системи – це ще й метод формування у дитини таких рис, як пунктуальність, працелюбність, а також бажання навчатись.
У всьому світі використання подібних систем вже стало загальноприйнятою нормою та довело свою ефективність. Після інтеграції в школу подібного сервісу якісно покращується успішність та відвідуваність занять. В багатьох містах України подібна практика вже використовується давно.
Як саме працює ця система ми поцікавились у керівника проекту у Кам’янці-Подільському, Обдуллаєва Тимура Аматжоновича.
-    Тимуре, розкажіть детальніше про роботу системи.
-    Інформаційна система Schoollnfo розроблена на основі інтернет-технологій та технологій стільникового зв’язку. Вона має простий інтерфейс, що дозволяє кожній людині, яка хоч трохи знайома з інтернетом, користуватися програмою. Все, що потрібно – це бажання клієнта. Ми укладаємо договір з навчальним закладом. Кожен з батьків, при бажанні, може заключити договір та оплатити вартість послуги згідно існуючих тарифів. Після цього проводиться реєстрація клієнта та повідомлення йому логіну користувача, а також ознайомлення його з умовними скороченнями назв шкільних предметів. Після цього, відповідальна людина в школі щодня, після закінчення занять, вносить в базу даних із шкільних журналів оцінки та інші відомості про дитину замовника. Відразу ж, після введення та перевірки даних, клієнт отримує sms-повідомлення про успішність дитини.
-    А що дає навчальному закладу впровадження таких інновацій? І як віднеслись до них директори шкіл нашого міста?
-    Ну, в першу чергу могутню систему сповіщення, спроможну за лічені хвилини інформувати батьків про стан навчального процесу та заплановані заходи. Крім того, інтеграція системи виключить конфліктні ситуації в навчальному закладі, які виникають через погану поведінку дітей, та гарантовано підвищить успішність. А також вчителі припинять витрачати свій час намагаючись додзвонитися то батьків та повідомити їм про успішність їх чада. А найголовніше, все це не потребує від навчального закладу ніяких матеріальних витрат, а підвищить його престижність і загальний коефіцієнт успішності. Директори шкіл, до яких ми уже встигли звернутися, в захваті від такого нововведення і планують докласти всіх зусиль для впровадження цієї послуги у їх навчальних закладах.
-    Чи не розцінюється такий контроль над дитиною, як порушення її прав?
-    Ні в якому разі. Усім давно відомо, що основною причиною росту злочинності – є неналежне відвідування учнем занять. А такий контроль просто унеможливить неналежну поведінку учнів. Дитина знатиме, що про будь-яке порушення поведінки стане відразу відомо її батькам, і вестиме себе нормально. Звичайно, на перших порах це буде дещо незвично, і дитина усім своїм єством буде противитися такому контролю, але лояльна поведінка батьків допоможе зрозуміти учню користь від такого контрою, що, в свою чергу призведе до покращення рівня знань.
Ця послуга розрахована на клієнта з середнім достатком. Крім того, сама програма має можливість постійного вдосконалення і доповнення по бажанню клієнтів.
Отже, якщо вас зацікавила ця нова послуга для камянчан, то детальніше про неї та її впровадження у школі, де навчається ваша дитина, ви можете дізнатись звернувшись за адресою вул.. Князів Кориатовичів, 25 "А", або зателефонувавши за номером 0972766254. Також заявку можна залишити написавши листа на адресу: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
http://www.schoolinfo.com.ua/kamenecpodolski/uk/

моб.: +38 (097) 276-62-54 (Київстар)
моб.: +38 (091) 927-60-57 (UTEL - дзвінки зі стаціонарних номерів оплачуються по тарифу 25 коп./хв.)
e-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
icq: 268-831-902

Адреса офісу:

м. Кам'янець-Подільський, вул. Князів Коріатовичів, 25 "А"  (другий поверх).



За матеріалами газети "Ділове Місто" від 19.11.2009 р.

 
Обсуждение (2 комментариев)
SMS щоденник відтепер у нашому місті!   05.01.2010 [18:32:56]
Обговорення статті: SMS щоденник відтепер у нашому місті!

какие школы уже подключились?
#14834
RE: SMS щоденник відтепер у нашому місті!   06.01.2010 [10:31:24]
Если Вы хотите воспользоваться услугой - скажите в какой школе учится Ваш ребенок?
#14838

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 8