УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В Кам'янці пройшли Різдвяні читання 'Проблеми духовно-морального виховання у дзеркалі сучасності'
Written by Ruslan Nazarets   
vivtorok, 12 sichen` 2010

У січні Кам’янець-Подільський дійсно стає центром духовно-просвітницької роботи. Традиційно, у дні різдвяних свят, а саме 10 січня, у міському Будинку культури пройшли Різдвяні читання «Проблеми духовно-морального виховання у дзеркалі сучасності». Захід проведено Кам’янець-Подільською та Городоцькою єпархією Української Православної церкви за участі Кам’янець-Подільського національного університету та міського управління освіти та науки. На конференцію завітало понад шістсот кам’янчан та гостей міста. Міський голова Анатолій Нестерук привітав усіх присутніх з такою важливою та уже традиційною подією у Кам’янці-Подільському. «Церкві здавна належала найважливіша роль у моральному вихованні, вона завжди відстоювала найвищі етичні і духовні цінності у суспільстві. Пам’ятаймо про те, що духовний світ людини та її віра найбільше впливають на найповніше розкриття її особистості. Адже саме духовне середовище зумовлює соціальний прогрес нашого суспільства. Сформувати духовні якості, високу національну і релігійну свідомість набагато важче, ніж здійснити відповідні зміни в економіці чи політиці», - зауважив міський голова.

Анатолій Макарович висловив особливу шану і повагу Владиці, за невтомне служіння громаді, за слова правди і істини, що запалюють віру і надію в серці кожного жителя міста.

14-15 січня 2010 року у актовій залі національного університету імені Івана Огієнка вже втретє проходитиме Всеукраїнська міжконфесійна науково-практична конференція «Формування основ християнської моралі в процесі духовного відродження нації». Голова оргкомітету, заступник міського голови Олег Демчук зауважив, що на теренах України це чи не єдиний захід, присвячений такій тематиці, коли його спільно проводять представники різних церков за участі правоохоронців, медиків, освітян, науковців. З року в рік міцнішає і його культурно-мистецька складова, протягом двох днів – 14-15 січня 2010 року у МБК та костелі св. Петра і Павла відбуватимуться концертні програми.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
10 guests online