УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Міністерство з питань житлово-комунального господарства інформує
Написал Міністерство з питань житлово-комунального господарства україни   
29.01.10

Останнім часом через ЗМІ певними особами розповсюджуються заклики до громадян не платити за комунальні послуги та не створювати ОСББ.

Міністерство ЖКГ закликає українців не реагувати на провокаційні заяви і акуратно сплачувати житлово-комунальні послуги. Житлово-комунальна сфера сьогодні знаходиться у дуже важкому стані і неплатежі можуть її не лише остаточно зруйнувати, але й позбавити мешканців навіть тих послуг що надаються. Сьогодні в галузі найнижчий рівень зарплат і лише через сумління працівників житлово-комунального господарства в наші оселі надходить тепло, газ, електрика, вода, прибираються сходи, подвір’я, вивозиться сміття. Нам нарешті потрібно зрозуміти, що надавачі і споживачі послуг однаково залежать один від одного – і коли одному стає гірше, це негайно відбивається на іншому.

В той же час МінЖКГ вважає, що громадяни повинні активно відстоювати свої права і вимагати від ЖЕКів, водоканалів та теплопостачальних організацій отримання послуг в повному обсязі та проведення перерахунків за неотримані або неякісні послуги. Для цього обов’язково потрібно заповнити акт-претензію і надати його постачальнику послуг. Бланк акту-претензії повинен бути в кожного споживача.

Також МінЖКГ проголошує, що альтернативи ОСББ немає. Це доводять і наші реалії і світовій досвід, тому дискусії на цю тему є не лише недоцільними, але й шкідливими - вони лише стримують реальну реформування житлово-комунального господарства.

МінЖКГ уважно слідкує за ситуацію з перерахунками за ненадані послуги з прибирання снігу в м. Києві і чекає від ЖЕКів, які вже отримали розпорядження влади про проведення перерахунків, практичних дій.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 14