УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Розгляд звернення споживача на 'міську кухню' Кам'янець-Подільського радіо
Написал Ruslan Nazarets   
01.02.10

22 та 27 січня ц. р. працівниками відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки спільно з працівниками Кам’янець-Подільського відділу ДП «Хмельницькстандарт-метрологія» та міської СЕС у присутності завідувача м’ясного павільйону ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» проведено перевірку ваговимірювальної техніки, якою користуються продавці та підприємці м’ясного павільйону. Обстежено, перевірено, піддано повірці 31 вагу, в результаті чого визнано придатними до застосування 27 ваг статичного зважування, 2 ваги виявились технічно несправними та 2 ваги визнані непридатними за результатами повірки (похибка перевищує допустиму). 4 ваги вилучено для проведення ремонту та повторної повірки. Контрольна вага у павільйоні - справна, похибка зважування в межах допустимої. Про результати перевірки стану мір і вимірювальних приладів складено відповідний акт.

Міською СЕС проведено перевірку наявності у працівників павільйону і підприємців санітарних книжок та проходження термінів медогляду. У семи рубщиків м’яса та 3-х продавців м’ясного павільйону, які являються штатними працівниками ринку, в наявності є медичні книжки з зазначенням проходження медогляду у встановлені терміни. Однак, без медичних книжок та з простроченим терміном проходження медогляду реалізовували м’ясо 9 підприємців, на яких складено протоколи про адмінпорушення та накладено штрафні санкції в сумі 918.00 грн. (по 102 грн. кожному).

За результатами проведеної перевірки адміністрації КВЗП «Кам’янець-Подільський» рекомендовано вжити заходів щодо проведення ремонту та повірки 4-х одиниць ваг статичного зважування а також винайти можливість для влаштування у м’ясному павільйоні ринку електронної контрольної ваги, що дасть можливість споживачам чітко котролювати кількість закупленого м’яса та уникати обважування.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15