УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В Кам'янці-Подільському відбулося засідання Координаційної ради туристично-екскурсійної діяльності
Автор: Ruslan Nazarets   
04.02.10

Відбулося перше в цьому році засідання Координаційної ради туристично- екскурсійної діяльності на території міста. Члени ради ознайомилися з роботою туристичної галузі міста в 2009 році, про яку звітував начальник управління міжнародних зв’язків та туризму міської ради Віктор Травінський. Серед питань, що заслуговували на увагу слід відмітити, вперше падіння чисельності туристів та екскурсантів на 10% що відвідали об’єкти музею-заповідника, в порівнянні з минулим роком, натомість, збільшилася кількість іноземних туристів за останні роки на 15%. Це все наслідки важкої фінансово-економічної кризи, яку теж відчула туристична галузь міста. Музей-заповідник отримав від відвідувань туристами своїх об’єктів коштів на суму майже 805 тисяч гривень, що на 200 тисяч більше в порівнянні з минулим роком, це в основному за рахунок збільшення розміру вхідної плати на об'єкти.

Щодо заходів по популяризації міста як туристичного центру – це отримання Диплому за кращу концепцію презентації регіону на 15-й Міжнародній туристичній виставці UITT 2009, розміщення інформації про туристичні можливості Кам'янця-Подільського через веб-ресурси міст-побратимів, проведення офіційного відкриття туристичного сезону 2009, організація та проведення восьми фестивалів, в тому числі двох міжнародних, співпраця в галузі туризму з Кам'янець-Подільським районом, який має теж значний туристичний потенціал, ну і звичайно перемога міста на право участі в Міжнародній виставці ЕКСПО 2010 в місті Шанхай (Китай). Щодо розбудови туристичної інфраструктури – це створення на території Старої фортеці сучасного музею історії міста, відкриття експозиційного об'єкту у Вірменській криниці, розробка проекту створення сувенірного ринку на території Старого міста, відкриття другого корпусу готелю « Гетьман», ресторану іспанської кухні « Пуаро» на території « Гала-готелю», трьох міні- готелів, розпочалася сертифікація діючих готелів.

Цікавим було питання щодо планів по розвитку галузі на 2010 рік. Було вирішено провести 9 лютого розширене засідання Координаційної ради з питань туристично-екскурсійної діяльності, на яке запросити всіх зацікавлених суб'єктів туристичної та суміжних сфер господарювання, які б висловили свої пропозиції та побажання. Вже надійшли пропозиції від двох громадських організацій – «Спілки ремісників» та міського осередку « Спілки майстрів ковальського мистецтва України»

 
Обговорення (1 коментарів)
В Кам'янці-Подільському відбулося засідання Координаційної ради туристично-екскурсійної діяльності   05.02.2010 [10:55:10]
Обговорення статті: В Кам'янці-Подільському відбулося засідання Координаційної ради туристично-екскурсійної діяльності

нужно информационные киоски для туристов и общественные туалеты построить, а то стыдно
#15713

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
9 гостей