УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В Кам'янці-Подільському проведено перевірку ваговимірювальної техніки м’ясного павільйону
Written by Ruslan Nazarets   
subota, 06 lyutyy 2010

На виконання доручення міського голови по зверненню мешканців міста на «міську кухню» стосовно того, що працівники м’ясного павільйону ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» користуються старими вагами, що призводить до неточностей при зважуванні, повідомляємо:

22 та 27 січня цього року заступником начальника відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки Стремінською Н.І. спільно з працівниками Кам’янець-Подільського відділу ДП «Хмельницькстандартметрологія» - начальником сектору з метрології Гулько В.В., інженерами з метрології Яковенко А.О. та Корчак Т.М., помічником санітарного лікаря міської СЕС Клапатюк В.З. у присутності завідувача м’ясного павільйону ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» Примаса Б.М. проведено перевірку ваговимірювальної техніки, якою користуються продавці та підприємці м’ясного павільйону. Обстежено, перевірено, піддано повірці 31 вагу в результаті чого визнано придатними до застосування 27 ваг статичного зважування.

З числа перевірених 2 ваги технічно несправні, ваги № 01661 та № 01914 визнані непридатними за результатами повірки (похибка перевищує допустиму). 4 ваги вилучено для проведення ремонту та повторної повірки. Контрольна вага справна, похибка зважування в межах допустимої. Про результати перевірки стану мір і вимірювальних приладів складено акт від 22.01.2010 року.

Помічником санітарного лікаря міської СЕС Клапатюк В.З. проведено перевірку наявності у працівників павільйону і підприємців санітарних книжок та проходження термінів медогляду. У 7-ми рубщиків м’яса та 3-х продавців м’ясного павільйону, які являються штатними працівниками ринку, є в наявності медичні книжки з зазначенням проходження медогляду у встановлені терміни. Однак, без медичних книжок та з простроченим терміном проходження медогляду реалізовували м’ясо ряд підприємців. На вказаних підприємців складено протоколи про адмінпорушення та накладено штрафні санкції в сумі 918.00 грн. ( по 102 .00 грн. кожному).

За результатами проведеної перевірки, директору ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» Савчуку М.О. направлено листа та рекомендовано:

  1. Терміново вжити заходи щодо проведення ремонту та повірки 4-х одиниць ваг статичного зважування;
  2. Винайти технічну можливість для влаштування у м’ясному павільйоні ринку електронної контрольної ваги, що дасть можливість споживачам чітко котролювати кількість закупленого м’яса та уникати обважування.
  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests online