УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
"Закон молоді" від прем'єр-міністра України
Written by VsjudyE   
chetver, 04 lyutyy 2010
 Прем’єр-міністр: «Ми розробили закон, який забезпечить молодь першим робочим місцем»
   Після закінчення вишу перед більшістю студентів постає питання: «А куди йти на роботу?». Розуміючи проблеми молоді, глава Уряду Юлія Тимошенко пропонує законом змусити приватний бізнес надавати перше робоче місце.   «Ми розробили законопроект, який стане реальністю після виборів Президента. Законопроект передбачає, що потрібно дати спеціальні податкові пільги тим підприємствам, які будуть брати на роботу фахівців, які тільки-тільки закінчили вищі учбові, професійно-технічні заклади і, які можуть прийти і працювати. І якщо підприємства будуть податково зацікавлені в цьому, то ми, безумовно, отримаємо результат – випускників будуть брати на роботу», - зазначила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.
   «Варто згадати і про те, що Уряд Ю. Тимошенко став першим сприяти залученню студентського самоврядування до роботи з органами державної влади. Наприклад, тепер є студентські спостережні квоти в радах при органах влади», - зазначив заступник Кам’янець-Подільської міської ради Олег Демчук.
  Мати постійне місце роботи - це безперечно добре, а власний бізнес ще краще. Тому Юлія Тимошенко другим напрямком підтримки молоді називає створення умов для організації власного бізнесу. Вона зауважила, що малий і середній бізнес, який можуть організовувати молоді фахівці, може отримувати мікрокредитування за рахунок бюджетних коштів. Такі кредити, за словами Юлії Тимошенко, видаватимуться тим, хто пропонуватиме найкращі бізнес-проекти.
   Крім того, Прем’єр-міністр наголосила, що Уряд робитиме все необхідне, щоб кредитування житла для молоді відбувалося за низькими відсотками та отримувати такий довгостроковий кредит могла молода людина, яка має роботу.
  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
15 guests online