УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Фемінізм по-американськи!
Написал Андрій   
07.02.10
Фемінізм по-американськи!!!
Наведу кілька прикладів того, як американські жінки борються за свої права з чоловіками! Цитати зі статті Ленки Ленсон (Торонто) та «Феміністичного словника» (1985).
Отож, у нас вважається, що коли протилежна стать звертає на тебе увагу – це приємно і позитивно. А в США? У «Феміністичному словнику» читаємо: «Надмірний зоровий контакт – образлива форма сексуального домагання». Термін набув поширення після того, як 1994 року студентка університету Торонто подала в суд на професора, який дивився на неї під час лекції». Йому довелося сплатити «жертві» 200 тисяч доларів!!!!!!
Крістіна Соммерс, відома американська феміністка, розповіла про молоду жінку з Жіночого центру Пенсильванії, котра якось прийшла в коротюсінькій спідниці й сказала, що щойно стала жертвою міні-згвалтування: «Хлопець, проходячи повз мене, сказав, що в мене гарні ноги!»
Питання – навіщо носити спідницю, що нагадує широкий пояс? Її відповідь вражає: «Я не носитиму довгих спідниць, бо тоді всі подумають, ніби в мене криві ноги, і я їх ховаю!» ЛОГІЧНО!!!
Однак, якщо чоловіки в США відвертатимуть погляд, на цей випадок є поняття «недостатній зоровий контакт», що також є образливою формою сексуального домагання: «Якщо мужчина уникає дивитись на жінку, вона може втратити впевненість у собі і навіть відчути фізичну загрозу!»
Ще один термін – «кастрування мужчини на знак протесту проти фалократичного суспільства чи дій конкретного мужчини». Лорена Боббіт 1993 року каструвала свого власного сплячого чоловіка за те, що він жорстоко з нею поводився. Найцікавіше те, що суд присяжних її виправдав!!!!
І ще! «Посткоїтальна незгода – формальний юридичний відгук і опротестування жінкою попередньої згоди на статевий акт після його здійснення». Суд визнає такі П.Н.: отримання чоловіком попередньої згоди в момент, коли жінка була під дією алкоголю, ліків чи наркотиків; психологічне схиляння до згоди; невідповідність статевого акту очікуванням і бажанням жінки». Американська судова практика знає випадки, коли посткоїтальну незгоду було заявлено через рік (!!!) після безпосереднього акту. Тобто, жінка рік не могла визначитись – сподобалось їй чи ні!!!
Чоловіча половина зветься – фалократичним суспільством. Навіть слово «жінка» для них образливе – називають себе «вагінальними американцями».
Ще кілька понять! «Галантність – засіб для пригнічування, що робить жінку нездатною вирішувати життєві питання без щоденної допомоги чоловіків».
«Потенційний ґвалтівник – будь-яке створіння чоловічої статі, що досягло статевої зрілості».
Чоловікам в США навіть уявляти собі секс – і те зась, бо без попередньої згоди жінки це називається «умоглядним зґвалтуванням» і карається штрафами і позбавленням волі.


 
Обсуждение (6 комментариев)
Фемінізм по-американськи!   07.02.2010 [20:30:55]
** Обговорення статті: Фемінізм по-американськи! **

От як би нам подати в суд на політиків за надмірний зоровий контакт і тотальне згвалтування обіцянками?
#15773
RE: Фемінізм по-американськи!   08.02.2010 [06:18:37]
Вони й обіцянки формують ніби імпотенти!!!!
Вчора Колєсніков у прямому ефірі сказав, що "...этот факт имел место быть..."
А він у Донецьку колись з моєї бабусі на базарі гроші вимагав!!!!
#15774
Фемінізм по-американськи!   08.02.2010 [06:49:29]
Якщо судити по американській "нормі " то вчора на одній з виборчих дільниць був не протест дівчат , а суцільне згвалтування .
#15775
RE: Фемінізм по-американськи!   08.02.2010 [12:19:42]
А цікаво, якщо дівчина сором'язливо відводить поглядь, це ж акт неуваги до чоловічої статі - до суду!
#15782
Фемінізм по-американськи!   29.08.2023 [08:31:09]
Сейчас феминизм во всём ощущается. Женщины подчёркивают свою независимость одеждой, аксессуарами, причёской и т.д.
#116677
Фемінізм по-американськи!   30.08.2023 [06:13:32]
Остап, я лично ничего зазорного в этом точно не вижу. Мы, женщины, научились не зависеть от мужчин, не обращать внимание на их мнение и не делать так как они того хотят. Мне лично так проще и хорошо, что мой парень меня в этом понимает. Он не даёт мне советов касательно того, какую одежду я покупаю, в какой цвет волос крашусь и как делаю макияж и мне это нравится! Вот захотела я сегодня заказать себе серебряные серьги - пусеты в Oniks https://oniks.ua/products/12644 и он не против такой моей идеи))
#116681

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9