УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Підприємства, установи та організації Кам'янця-Подільського!
Автор: Ruslan Nazarets   
17.02.10

Відповідно до ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 3 серпня 1998 р. №1218 «Про затвердження Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів», підприємства, установи та організації повинні отримати дозвіл на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами на відповідній території, виданий органом місцевого самоврядування, з метою запобігання або зменшення обсягів утворення відходів. Власники відходів, які здійснюють лише їх розміщення, до 1 квітня, а власники відходів, які утворюють та розміщують їх на своїй території, до 1 червня поточного року подають до органів Мінекоресурсів на місцях заяви на одержання дозволу на розміщення відходів у наступному році.

До переліку об’єктів, які повинні отримати дозвіл на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами в обов’язковому порядку входять підприємства, установи та організації, на яких утворюються небезпечні відходи (лікарські відходи, відпрацьовані люмінесцентні лампи, відпрацьовані мастила та акумулятори, хімічні розчини, відпрацьовані кислоти, гальванічні шлами та ін.), об’єкти, на яких утворюються відходи, що є вторинною сировиною (відходи тари, упаковки, скло), та об’єкти на яких утворюються рідкі відходи (стічні води), проте їх очистка самими об’єктами не здійснюється. До таких об’єктів відносяться медичні та навчальні заклади, банківські установи, заклади торгівлі, промиславі, транспортні підприємства та інші.

Незважаючи на те що процедура спрощена для отримання дозволів та видається органом місцевого самоврядування на безкоштовній основі керівники підприємств, установ та організацій ігнорують проведення заходів щодо отримання дозволу на поводження з відходами.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради неодноразово звертає увагу керівників підприємств, установ та організацій щодо необхідності отримання дозволу на поводження з відходами у наступному році на території міста. До підприємств, установ та організацій які не отримають дозволів на поводження з відходами на наступний рік, будуть застосовані засоби адміністративного впливу.

 
Обговорення (1 коментарів)
Підприємства, установи та організації Кам'янця-Подільського!   18.02.2010 [05:35:39]
Обговорення статті: Підприємства, установи та організації Кам'янця-Подільського!

ничего не понял. что же нужно делать с люминисцентными лампами?? нужно спец разрешение на использование?
#16085

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
9 гостей