УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Інноваціям у Кам'янці-Подільському – зелене світло
Written by Administrator   
vivtorok, 23 lyutyy 2010

інновації 17 лютого 2010 року в к. 209 міськвиконкому відбулася нарада з питання впровадження інновацій на промислових підприємствах міста за участю першого заступника міського голови Андруховича В.М., начальника відділу промисловості та економіки комунальних підприємств Гурської М.Д., представника управління статистики Степанишеної Л.Д. та керівників і головних бухгалтерів 10-ти промислових підприємств міста, які впроваджують нові види продукції та нові технологічні процеси.

У вступному слові Андрухович В.М. зазначив, що головною метою науково-технічної та інноваційної політики для Кам’янця-Подільського є забезпечення економічного зростання на основі широкого використання інновацій, розвиток наукоємних виробництв, подолання ресурсовитратного характеру виробництва та його технологічне оновлення, підвищення конкурентоздатності науково-технологічної та інноваційної політики.

В цілому активність промислових підприємств міста щодо впровадження інновацій, як і в попередні роки, залишається низькою. Так по нашому місту станом на 1 січня 2009 року зареєстровано тільки 2 інноваційно-активних промислових підприємства – ВАТ «Кам’янець-Подільськавтоагрегат» та ТОВ «Кабельний завод».

Разом з тим у минулому році, як і в попередніх періодах значною частиною промислових підприємств нашого міста освоювались нові види продукції, запроваджувались сучасні технології, застосовувались нові методи в організації виробництва. Однак, зазначені впровадження часто не відображаються у відповідних статистичних звітах.

Детальну інформацію щодо заповнення статистичної звітності по інноваціям надала начальник відділу підготовки та випуску статистичної інформації управління статистики у Кам’янець-Подільському районі Степанишена Л.Д.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online