УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
«Міська дружина»: підсумки і плани
Written by Administrator   
sereda, 24 lyutyy 2010

справа 17.02.2010 р. в сесійній залі Кам’янець-Подільської міської ради відбулись збори громадського формування «Міська дружина».

На зборах підводились підсумки діяльності за 2009 рік та обговорювались плани на рік наступний.

Начальник міського відділу міліції Микола Семенишин, який розпочав роботу засідання, зауважив, що за минулий рік до міського відділу міліції звернулось 9 тис. громадян. В Кам’янці-Подільському, за його словами, один з найбільших показників злочинності – 84 злочини на десять тисяч населення. На сьогоднішній день в місті збільшилась кількість майнових злочинів. Тому значні зусилля працівників правоохоронних органів спрямовані на обмеження саме цього сегменту злочинності. Зокрема, у 2009 році до кримінальної відповідальності притягнуто 9 кишенькових злодіїв, які обрали місцем свого злочинного «промислу» територію центрального ринку. Микола Олександрович розповів також про плани створення в місті «Центру відновного правосуддя». ЦВП є суб'єктом регіональної моделі профілактики на третьому рівні, тобто проводять програми відновного правосуддя для дітей, які вперше скоїли правопорушення, з метою попередження наступного повторення протиправної поведінки з їх боку.

Далі звітував про діяльність ГФ «Міська дружина» його керівник Віталій Крамаренко. До складу формування входить двісті дружинників, серед яких студенти, викладачі, працівники органів місцевого самоврядування та інші мешканці міста. За минулий рік члени громадського формування взяли участь у 243 рейдах, 57 відпрацюваннях. Було заплановано проводити щотижневі заняття з дружинниками, щоквартальне підведення підсумків та нагородження найактивніших, а також висвітлення діяльності «Міської дружини» у ЗМІ. Всі ці пункти були виконані. На завершення виступу Віталій Петрович подякував членам громадського формування «Міська дружина» за допомогу у підтриманні правопорядку на виборчих дільницях під час проведення виборів Президент України.

З метою підвищення ефективності роботи дружини було запропоновано запровадити подання рапортів про результати патрулювання, залучити загін ПДАТУ «Кобра» до спільного патрулювання з екіпажами ДАІ, проводити тренінги з конфліктології та правознавства.

Присутні взяли активну участь в обговоренні звіту. Зокрема, командир загону працівників органів місцевого самоврядування Валерій Клименко запропонував більше уваги приділяти профілактичній роботі, особливо серед учнівської та студентської молоді.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online