УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Непрості проблеми кам'янецьких перевізників
Написал Administrator   
25.02.10

маршрутки 18 лютого відбулось засідання координаційної ради перевізників, в роботі якого взяли участь перший заступник міського голови Валерій Андрухович, заступник міського голови Олег Марунчак а також по 5 представників перевізників з кожного маршруту.

Зі зверненням до міської влади виступив голова Спілки підприємців приватного вантажопасажирського транспорту Микола Чайковський, який запропонував обговорити два надзвичайно важливі як для самих перевізників, так і для всіх жителів міста, питання:

- необхідність підвищення вартості проїзду в маршрутних автобусах;

- надання послуг з перевезення для пільгових категорій населення.

Підвищення тарифів на проїзд обґрунтовується подорожчанням всіх видів послуг з обслуговування транспорту

Не меншою проблемою є хронічна заборгованість з виплати компенсації за перевезення пільговиків: за минулий рік вона становить 271 тис. грн., за лютий цього року – 148 тис. грн.

Присутні перевізники спільними зусиллями намагались знайти вихід з ситуації, яка склалась на ринку пасажирських перевезень. Звучали пропозиції зменшити перелік категорій пільговиків; їх кількість для одночасного перевезення. Найрадикальніше налаштовані підприємці пропонували відмовитись від надання послуг пільговикам, поки заборгованість не буде погашена повністю.

Позицію міської влади озвучив Валерій Андрухович. Він повідомив, що в минулому році максимально були відшкодовані всі витрати на перевезення пільговиків, а що стосується поточного року, то перспектива залишатиметься невизначеною, поки Верховною Радою не буде затверджено Державний бюджет України.

Перевізники надали розрахунки витрат, пов’язаних з наданням послуг на пасажирські перевезення, які мають обґрунтувати необхідність підвищення тарифів на проїзд. Правильність наданих розрахунків буде перевірена спеціалістами управління економіки міської ради. На цю тему будуть проведені також громадські слухання.

Валерій Миколайович зауважив, що збільшення плати за проїзд може призвести до зменшення пасажиропотоку, отже замість очікуваних прибутків перевізники одержать збитки. Все ж він пообіцяв, що питання про зміну тарифу буде винесено на розгляд виконавчого комітету 25 лютого 2010 року.

Присутні перевізники вирішили поки що не змінювати порядку перевезення пільгових категорій пасажирів, але за умови, якщо компенсація буде надаватись хоча б частково. Якщо ж ситуація не зміниться, з 1 березня пільгові перевезення по місту можуть бути обмежені чи припинені зовсім.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12