УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Пленум міської організації ветеранів
Written by Administrator   
chetver, 25 lyutyy 2010

ветерани 18.02.2010 р. відбувся пленум міської організації ветеранів. Пленум вів голова Ради ветеранів Рогаль Леонтій Інокентійович. Перше питання порядку денного стосувалось проблем викладання історії України в навчальних закладах. На думку ветеранів, численні факти вітчизняної історії, особливо минулого століття, трактуються, як навчальними програмами взагалі, так і окремими вчителями зокрема, в перекрученому, недостовірному вигляді. Найдієвіший шлях протидії цьому явищу: об’єктивне тлумачення історичного процесу, участь ветеранських організацій у патріотичному вихованні молоді.

Вирішено провести в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах зустрічі з ветеранами, приурочені Дню захисника Вітчизни. Прозвучала цікава пропозиція, підтримана абсолютною більшістю присутніх - в проведенні таких виховних заходів разом з ветеранами Збройних сил мають взяти участь вихованці ліцею з посиленою фізичною підготовкою.

Розглядалось також питання підготовки до відзначення шістдесят п’ятої річниці Перемоги над фашистськими загарбниками. Доповідачем була висунута пропозиція залучити до організації свята не лише ветеранів, а й усіх громадян міста. Учасники пленуму висловили думку, яка не раз звучала і раніше, що святкування необхідно проводити на території міського стадіону. На проведення святкових заходів буде залучено кошти з міського бюджету.

Також було вказано на те, що 3 інваліди Великої Вітчизняної війни потребують покращення житлових умов.

Обговорювався стан створення первинних ветеранських організацій за місцем проживання. На сьогоднішній день така організація не діє лише в селищі Першотравневому.

 
Discuss (2 posts)
Пленум міської організації ветеранів   27.02.2010 [14:57:41]
** Обговорення статті: Пленум міської організації ветеранів **

А які ж факти історії подаються в перекрученому вигляді. Можливо ті , що не виражають великоросійську позицію..З патріотичним вихованням запізнились , треба було раніше. А так відбулось виховання пивом , наркотою , гарним дрантям і усім , що немає жодного відношення до патріотизму.І тут панує великий патріотичний вакуум.
#16455
RE: Пленум міської організації ветеранів   28.02.2010 [10:26:54]
Цікаво зустрітися з ветеранами. Підтримую ASTER щодо виховання не в великоросійській позиції. Ветерани, на мою думку, апелюватимуть до наболілих питань з ОУН-УПА та героїзацію їхніх провідників. Будь-ласка - залюбки прийду на зустріч.
Хто підкаже як з ними зв'язатися та запросити на зустріч?
Дякую.
#16470

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests online