УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Пленум міської організації ветеранів
Автор: Administrator   
25.02.10

ветерани 18.02.2010 р. відбувся пленум міської організації ветеранів. Пленум вів голова Ради ветеранів Рогаль Леонтій Інокентійович. Перше питання порядку денного стосувалось проблем викладання історії України в навчальних закладах. На думку ветеранів, численні факти вітчизняної історії, особливо минулого століття, трактуються, як навчальними програмами взагалі, так і окремими вчителями зокрема, в перекрученому, недостовірному вигляді. Найдієвіший шлях протидії цьому явищу: об’єктивне тлумачення історичного процесу, участь ветеранських організацій у патріотичному вихованні молоді.

Вирішено провести в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах зустрічі з ветеранами, приурочені Дню захисника Вітчизни. Прозвучала цікава пропозиція, підтримана абсолютною більшістю присутніх - в проведенні таких виховних заходів разом з ветеранами Збройних сил мають взяти участь вихованці ліцею з посиленою фізичною підготовкою.

Розглядалось також питання підготовки до відзначення шістдесят п’ятої річниці Перемоги над фашистськими загарбниками. Доповідачем була висунута пропозиція залучити до організації свята не лише ветеранів, а й усіх громадян міста. Учасники пленуму висловили думку, яка не раз звучала і раніше, що святкування необхідно проводити на території міського стадіону. На проведення святкових заходів буде залучено кошти з міського бюджету.

Також було вказано на те, що 3 інваліди Великої Вітчизняної війни потребують покращення житлових умов.

Обговорювався стан створення первинних ветеранських організацій за місцем проживання. На сьогоднішній день така організація не діє лише в селищі Першотравневому.

 
Обговорення (2 коментарів)
Пленум міської організації ветеранів   27.02.2010 [14:57:41]
** Обговорення статті: Пленум міської організації ветеранів **

А які ж факти історії подаються в перекрученому вигляді. Можливо ті , що не виражають великоросійську позицію..З патріотичним вихованням запізнились , треба було раніше. А так відбулось виховання пивом , наркотою , гарним дрантям і усім , що немає жодного відношення до патріотизму.І тут панує великий патріотичний вакуум.
#16455
RE: Пленум міської організації ветеранів   28.02.2010 [10:26:54]
Цікаво зустрітися з ветеранами. Підтримую ASTER щодо виховання не в великоросійській позиції. Ветерани, на мою думку, апелюватимуть до наболілих питань з ОУН-УПА та героїзацію їхніх провідників. Будь-ласка - залюбки прийду на зустріч.
Хто підкаже як з ними зв'язатися та запросити на зустріч?
Дякую.
#16470

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
17 гостей