УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
КП «Міськтепловоденергія» розраховується з боргами своїх попередників
Автор: Administrator   
02.03.10
no tve

З 16 лютого комунальне підприємство «Міськтепловоденергія» розпочало приймати платежі за комунальні послуги, які надавалися у січні 2010 року та попередні періоди на спеціальний рахунок, щоб цими коштами розрахуватися за газ та електроенергію. Але 26 лютого на адресу директора «Міськтепловоденергії» Віктора Твердохлєбова надійшов лист від в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євгена Радченка з проханням перерахувати зібрані кошти для виплати заробітної плати працівникам.

У листі йдеться, що колишні роботодавці заборгували людям 2 млн. 40 тис. грн. З них – 51 тис. 749 грн. за листопад, 383 тис. 487 грн. за грудень та 1 млн. 604 тис. 912 грн. за січень. Нагадаємо, що в цей же день представники закритого акціонерного товариства на брифінгу запевняли, що станом на 1 січня 2010 року у них не було заборгованості по зарплаті, а остання виникла лише через те, що міський бюджет не розрахувався з ними за отримані послуги.

Виявляється, що інформація не зовсім відповідала дійсності. На жаль, у листі не сказано жодного слова про причини, через які ЗАТ «Тепловоденергія» не розраховувалося зі своїми працівниками, хоча кошти на підприємстві були. Міська влада та керівництво «Міськтепловоденергії», з метою зняття соціальної напруги, вирішили перерахувати кошти на зарплату, адже мова йде майже про тисячу кам’янецьких сімей.1 млн. 40 тис. грн. надійшло з міського бюджету, як плата за спожиті послуги, решта було перераховано зі спеціального рахунку комунального підприємва.

Цей факт є підтвердженням того, що влада та комунальне підприємство діє виключно в інтересах громади, тому вкотре звертається до кам’янчан з проханням платити за послуги, отримані в грудні та січні, на рахунок КП «Міськтепловоденергія». Це стане запорукою законного використання ваших коштів.

Звертаємо вашу увагу на те, що у всіх відділеннях «Приватбанку» без додаткової комісії приймаються платежі за комунальні послуги, які надає КП «Міськтепловоденергії». Ви можете розрахуватися за тепло, холодну і гарячу воду та водовідведення без черг та додаткової переплати. Платежі приймаються як за старими, так і за новини розрахунковими книжками.

З повагою, адміністрація КП «Міськтепловоденергія»
 
Обговорення (1 коментарів)
КП «Міськтепловоденергія» розраховується з боргами своїх попередників   02.03.2010 [08:47:31]
Обговорення статті: КП «Міськтепловоденергія» розраховується з боргами своїх попередників

Ха-ха, просто "міська влада заборгувала тільки 1.5 млн.грн."
Ну хоть би не так якось написали, а то з числами якось спалились.
#16523

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
14 гостей