УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Кам`янецька влада контролює продаж хлібобулочних
Автор: Administrator   
03.03.10

хліб На виконання доручення виробничої наради від 22.02.2010 року щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства по реалізації хлібобулочних виробів в торгових павільйонах ринків КВЗП «Кам’янець-Подільський» та «Династія», 26 лютого 2010 року працівниками відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки, спільно з фахівцями міської СЕС, міського відділу УМВСУ в Хмельницькій області у присутності представників адміністрацій ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» та ТзОВ «Династія» провели перевірку діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, які реалізовують хлібобулочні вироби на зазначених ринках.

Виявлено, що на ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» з порушенням санітарних вимог та правил торгівлі здійснював підприємницьку діяльність з реалізації хліба. Працівниками міської СЕС підприємцю видано припис про заборону торгівлі хлібом з лотків. За виявлені порушення на підприємців накладено штрафні санкції у сумі по 102.00 грн. кожному.

На ринку «Династія» реалізовував хліб підприємець ( торгове місце № 336), у якого була відсутня медична книжка та документи, які засвідчують провадження підприємницької діяльності. На підприємця накладено штраф у сумі 102.00 грн. та заборонено торгівлю хлібом. Інший підприємець реалізовував хліб у м’ясному павільйоні ринку «Династія» з порушенням товарного сусідства. Вказаного підприємця попереджено та рекомендовано ліквідувати виявлені порушення. Виявлено випадок, коли продавець реалізовувала хлібобулочні вироби без наявності документів, що підтверджують якість та безпеку. Продукцію заборонено до реалізації, на підприємця складено протокол про адміністративне правопорушення та направлено на розгляд адмінкомісії при виконавчому комітеті міської ради.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей та 1 користувач
Кира Штоколо