УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Засідання з підготовки проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кам`янця
Написал Administrator   
01.03.10

25.02.2010 року відбулось засідання робочої групи з підготовки проекту Програми соціально-економічного розвитку Камя'нця-Подільського на 2010 рік, яке відкрив Крижанівський Олександр Валерійович – начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності.

Олександр Валерійович зазначив про те, що Програма соціально-економічного розвитку буде визначати основні цілі та пріоритети на 2010 рік. В ній будуть прописані статті капітальних видатків міського бюджету соціально-економічного характеру, відповідно до яких, будуть враховуватись у межах визначених асигнувань, статті витрат при формуванні бюджету. Також пан Крижанівський висловив подяку за своєчасно надану інформацію управлінню праці та соціального захисту населення управлінню, охорони здоров’я, відзначив якість підготовки розділу управлінням житлово-комунального господарства.

В ході дискусії до управління охорони здоров’я була висунута пропозиція уточнити список осіб, які підлягають пільговому забезпеченню. Пов’язано це з тим, що в порівняні з 2006 роком їхня кількість виросла з 15 тисяч до 25. На ці витрати виділяється 650 тисяч гривень. В минулому році пільгами мали змогу скористатись дві з половиною тисячі громадян міста. Зарицький Олександр Миколайович – заступник начальника управління здоров’я запропонував створити базу даних пільговиків, а також вніс на розгляд 8 пунктів змін до вже існуючого проекту програми.

З Пенсійним фондом, міським центром зайнятості та управлінням праці і соціального захисту були з’ясовані питання щодо обліку заробітної плати у філіях фірм, що розташовані на території міста. Справа в тому, що ці філії ведуть без балансову діяльність і гроші через це не надходять у місто.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 543