УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Шевченківські дні у Кам`янці
Автор: Administrator   
10.03.10

кобзар 9 березня, з нагоди 196- річчя від дня народження великого Кобзаря в Кам’янці-Подільському біля міського Будинку культури відбулися Шевченківські читання «Дзвенять кобзареві струни».

У святковому заході взяли участь та виступили з промовою на честь великого поета представники місцевої влади: заступник міського голови Олег Віленович ДЕМЧУК, начальник відділу культури Ольга Володимирівна ЧОРНОБИЛЬ, а також Євгенія Іванівна СОХАЦЬКА – професор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Студентами КПНУ та учнями шкіл були прочитані відомі твори великого Кобзаря Тараса Шевченка.

Також 9 березня у читальному залі Центральної бібліотеки проводився літературно-мистецький вечір «Тарас, ти серед нас» , метою якого було вшанувати пам'ять видатного сина українського народу Т.Г.Шевченка геніального поета, художника, полум’яного борця за свободу і щастя свого народу. Присутніми на вечорі були запрошені військовослужбовці та користувачі бібліотеки . У продовж вечора учні школи мистецтв виконували пісні на слова Т.Г.Шевченка, проводилося читання віршів Кобзаря. Продовж вечора прозвучали такі вірші поета як «І мертвим і живим», «Розрита могила», «Сон», «Думи мої думи», «В казематі». Ведучі занурювали слухачів у маловідомі сторінки життя Тараса Григоровича, наводились цитати відомих письменників, в яких вони оцінювали творчість Кобзаря.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
10 гостей