УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Вирішення питання оплати боргів за природній газ в Кам'янці-Подільському
Автор: Ruslan Nazarets   
22.03.10

15 березня в ДК «Газ України» відбулася розширена нарада за участю керівництва газопостачальної компанії, керівників департаментів, міського голови Анатолія Нестерука, директора КП «Міськтепловоденергія», в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія». Вирішення питання оплати боргів за природній газ, які склалися внаслідок діяльності ЗАТ «Тепловоденергія» - тема проведеної зустрічі.

Міський голова Анатолій Нестерук на брифінгу проінформував представників ЗМІ про результати зустрічі. На жаль, повністю відмовитися від боргів міській владі не вдається, тому доведеться приймати виважене рішення. Міський голова наполягає на тому, щоб детально розглянути всі складові суми, а це13 млн.472 тис. Наразі міська влада погоджується з наступними цифрами: 4,2 млн грн.- заборгованість по різниці в тарифах, 1 млн 900 тис. – місто заборгували ЗАТу за січень місяць за подачу тепла бюджетним установам міста,1млн 800 тис – борг військових, який буде погашено після прийняття бюджету, а от щодо решти 5,5 млн. грн.-питання залишається наразі відкритим. ЗАТ «Тепловоденергія» стверджує, що населення заборгувало їм 8 млн грн. і пропонує владі взяти ці борги собі. На думку міської влади, реальних там не більше 2-3 млн. грн.

Впродовж цього тижня буде продовжуватися робота щодо вивірення всіх сум, і лише після повної перевірки будуть підписані документи, тому усі мешканці міста можуть бути впевнені в тому, що кошти сплачені ними за комунальні послуги будуть зараховані і в жодному випадку не з’явиться зайвих боргів.

Анатолій Нестерук має намір скликати позачергову сесію міської ради, щоб представити ці цифри на розгляд депутатів, які і мають вирішити: приймати чи не приймати борги ЗАТ «Тепловоденергія». Ймовірно, буде прийнято рішення про взяття боргів, щоб мати можливість укласти договір на постачання газу для КП «Міськтепловоденергія» та мати гарантію забезпечення міста теплом та гарячою водою.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
9 гостей