УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
19 березня в Кам'янці-Подільському відбулись урочистості з нагоди професійного свята працівників ЖКГ
Автор: Ruslan Nazarets   
25.03.10

19 березня відбулись урочистості з нагоди професійного свята працівників житлово-комунального господарства.

Вже стало доброю традицією щороку в третю неділю березня святкувати професійне свято працівників житлово-комунального господарства. Свято людей, від самовідданої праці яких залежить чи буде затишно в оселях Кам’янчан, чи будуть відремонтовані і освітлені вулиці міста, чи будуть зеленими і квітучими парки, сквери і газони.

У своєму вітальному слові мер міста зазначив: «Мені приємно відзначити, що за останні роки підприємства житлово-комунального господарства підвищили свій виробничий потенціал, збільшили об’єми надання послуг. Достатньо сказати, що об’єми робіт по утриманню, ремонту, реконструкції і будівництву об’єктів житлово-комунального господарства за останні роки виросли в 3 рази і в 2009 р. склали більше 16 млн грн. лише бюджетних коштів». Також, Анатолій Макарович подякував за роботу усім працівникам сфери побутового обслуговування. «Серед проблем, які необхідно вирішувати у місті, є нерівномірне розміщення об’єктів сфери послуг та недостатня розвиненість інфраструктури послуг в окремих районах міста, недостатнє обладнання місць для доступу особам з обмеженими фізичними можливостями, потребує модернізації оснащеність сучасним технологічним обладнанням підприємств побутового обслуговування, часто бажає бути кращою культура обслуговування споживачів.

Впевнений, що кризові явища незабаром минуть і послуги кам’янчанам будуть надаватись на достатньо високому рівні» - наголосив очільник міста.

З словами вдячності та вітаннями до присутніх звернулися також заступник міського голови Віктор Дибаш, начальник управління житлово-комунального господарства Олег Шкільнюк.

Кращі працівники житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування були нагороджені грамотами виконавчого комітету та цінними подарунками.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
17 гостей