УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Відбудеться найбільша у світі виставка вживаної промислової техніки і устаткування RESALE 2010
Написал Ruslan Nazarets   
27.03.10

Інформуємо суб’єктів господарювання, що з 21 по 23 квітня 2010 року в м. Карлсруе, Німеччина, відбудеться найбільша у світі виставка вживаної промислової техніки і устаткування RESALE 2010. Виставка визнана найбільшою подією в цій сфері та збирає своїх учасників в шістнадцятий раз. На виставці представлені всі галузі промисловості, а також безліч галузевих газет та журналів, експедиції та фінансові установи, спілки та об’єднання.

Відвідування виставки RESALE у різні роки було рекомендовано Міністерством економіки України, Міністерством промислової політики України, провідними підприємствами країни. З нашого досвіду, особливо ефективним було відвідування виставки в роки кризи, коли десятки підприємств змогли придбати недороге якісне устаткування або вигідно продати своє, яке стало більше непотрібним.

Характерна особливість відвідування виставки – невисока вартість поїздки, прекрасні умови проживання і величезна користь, яку вона може принести.

Крім безсумнівної економічної привабливості поїздка на зазначену виставку має велику пізнавальну цінність. Проживання в одному з найвідоміших курортів світу Баден-Бадені, надасть можливість відвідання численних музеїв і цілющих термальних джерел, одноденна екскурсія до Франції зроблять відвідування виставки незабутньою подією.

Центр ділових поїздок організовує відвідування виставок RESALE з 1999 року. За цей час (1999-2009) за допомогою Центру ділових поїдок виставку відвідали більше 800 керівників і представників влади, більше 450 підприємств, серед яких флагмани української індустрії ВАТ “Мотор Січ”, ВАТ “Украгролізинг”, ВАТ “Металопром”, ВАТ “Екобуд”, ВАТ “Криворіжгормаш” та багато інших.

ТОВ “Центр ділових поїздок України”. Адреса: проспект Воз’єднання 7А, офіс 523, Київ, 02160, Україна, тел: (067) 785-62-28, (067) 440 0223, 044-224-60-22, 044-224-60-24, E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script , www.businesstrip.in.ua .

Директор – Козлик Микола Олександрович, тел.: (067) 440 0223

Керівник проекту – Хоменко Ольга Миколаївна, тел.: (067) 785-62-28

Заступник начальника управління економіки, Цвяк С.А.
  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11