УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Узгодження питання щодо оплати за комунальні послуги для юридичних осіб та населення Кам'янця
Written by Ruslan Nazarets   
ponedilok, 22 berezen` 2010

Шановні кам’янчани! Доводимо до вашого відома інформацію про те, що 18 березня 2010 року підписано трьохсторонній меморандум між міським головою Анатолієм Нестеруком, в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євгеном Радченком та директором КП «Міськтепловоденергія» Віктором Твердохлібовим, згідно з яким сторони остаточно узгодили питання щодо оплати за комунальні послуги  для юридичних осіб та населення.

У зв’язку з підписанням розподільчого балансу в частині платежів за газ та електроенергію, мешканці міста повинні розрахуватися із ЗАТ «Тепловоденергія» за тепло- водопостачання та водовідведення, які вони отримали до 1 лютого 2010 року.

Поточні платежі за лютий та березень, а також наступні місяці приймаються виключно на рахунок КП «Міськтепловоденергія».

Обидва підприємства приймають оплату за старими абонентськими книжками, в яких потрібно вказати місяць, за який вносяться кошти. КП «Міськтепловоденергія» планово продовжує обмін книжок та переукладання договорів з населенням.

З метою уникнення непорозумінь та помилок, до 5 числа місяця, наступного за звітним, будуть проводитися звірки між абонентськими службами КП «Міськтепловоденергія» та ЗАТ «Тепловоденергія». У разі виявлення переплати, будуть робитися взаємозаліки, тому населення не постраждає і жодна копійка, сплачена на комунальні послуги, не пропаде.

До уваги юридичних осіб, бюджетних установ, підприємств та приватних підприємців, які користуються послугами КП «Міськтепловоденергія»

Відповідно до договорів про відступлення права вимоги, укладених 18 березня 2010 року між ЗАТ «Тепловоденергія» та КП «Міськтепловоденергія», вся кредиторська та дебіторська заборгованість, яка станом на 1 лютого виникла у ЗАТ «Тепловоденергія», переходить до комунального підприємства «Міськтепловоденергія». Тому просимо терміново розрахуватися за отримані у грудні-січні та попередні місяці послуги, перерахувавши кошти на рахунок КП «Міськтепловоденергія».

З повагою, міський голова Анатолій Нестерук
 
Discuss (2 posts)
Узгодження питання щодо оплати за комунальні послуги для юридичних осіб та населення Кам'янця   22.03.2010 [20:13:18]
Обговорення статті: Узгодження питання щодо оплати за комунальні послуги для юридичних осіб та населення Кам'янця

классный бизнес, наделали долгов, теперь передадут их комунальному предприятию, да еще и с нас деньги выбивать будут.

ну не уродская власть и страна?
#17060
Узгодження питання щодо оплати за комунальні послуги для юридичних осіб та населення Кам'янця   24.03.2010 [18:40:04]
Он задолбал уже весь город!!! Сегодня в кассе платил за февраль а несколько человек стоящих впереди меня отправили платить за январь в кассу на ул.Пушкинскую. Но он же выступал по радио и в прессе что платить нужно КП а 18 марта передумал и подписал какую-то фиговую бумажку. Теперь сразу появилась не одна тысяча должников перед ЗАТ.Дибилизм полный и кто главный дибил????
#17127

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
9 guests online