УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
П’ятдесят шоста сесія міської ради Кам'янця-Подільського
Автор: Alex Andrushchak   
06.04.10

30 березня проходила чергова п’ятдесят шоста сесія міської ради, на яку винесено 31 загальне питання та 56 земельних. Розпочалося засідання з вітання депутатів-іменинників, а також вручення відзнаки міського голови «За заслуги перед громадою» депутату Віталію Зеленському. Першим розглянули звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку за 2009 рік, а також звіт про виконання підтримки малого підприємництва.

Також цікавим виявилось питання щодо організації паркування транспорту у Кам’янці-Подільському. Причиною для його чергового розгляду стала Постанова Уряду, яка регламентує збори місцевого самоврядування за паркування.

Згідно з Постановою, до міського бюджету від паркування має надходити всього 17 коп. замість колишніх 51 коп. «Для міського бюджету це є економічно не вигідно» - зазначила у своєму виступі начальник фінансового управління Олександра Шевчук. Отож, депутати вирішили доопрацювати дане питання і поки що користуватися послугами існуючих парковок.

Звіт про роботу управління міжнародних зв’язків та туризму- видався цікавим та насиченим. Доповідав з цього приводу начальник управління Віктор Травінський.

Кам’янець-Подільський є відомим туристичним центром не лише на теренах України, а й за її межами, але останнім часом інші історичні міста пожвавили роботу зі своєї популяризації, тому ми можемо втратити свої позиції- зазначали у своїх виступах депутати . Для цього потрібно більше уваги приділяти інформаційному просуванню та рекламі. Була висловлена пропозиція при формуванні міського бюджету врахувати ці зауваження та виділити певні кошти на розвиток туризму. Активніше до цього процесу мають долучатися і самі представники туристичного бізнесу, які повинні подбати про здешевлення номерного фонду та приймати активнішу участь у проведенні загальноміських заходів – вважають депутати міської ради.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей та 1 користувач
Jahon