УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Міський голова за статус Кам'янця-Подільського, як туристичного
Автор: Ruslan Nazarets   
14.04.10

Кам’янець-Подільський давнє історичне місто і всі ми пишаємося пам’ятками архітектури, унікальними природними ландшафтами, культурними здобутками. За останні декілька років наше місто перетворилося на знаний туристичний центр, куди приїжджають люди з усієї України та світу. Міська влада розуміє важливість розвитку туризму, тому робитиме все задля того, щоб місто з дня в день ставало справді європейським, комфортним для проживання та відвідування. Міський голова Анатолій Нестерук підтримує будь-яку ініціативу представників туристичного бізнесу, яка спрямована на розвиток справи та нашого міста в цілому.

Минулого року з міського бюджету на проведення міжнародних, всеукраїнських, регіональних та загальноміських заходів виділено 259 тис. грн. Зрозуміло, що цих коштів недостатньо, тому в 2010 році при формуванні бюджету міська влада, на чолі з Анатолієм Нестеруком намагатиметься віднайти більше коштів для популяризації міста та організації нових цікавих фестивалів. Не дивлячись на складні економічні реалії, місто живе, щодня прибираються вулиці, вивозиться сміття. Погодьтеся, що все це також важливо для розвитку туризму, бо навряд чи люди схочуть повертатися у брудне неохайне місто. Прибиранню Старого міста приділяється особлива увага.

Щодо організації фестивалів, то останнім часом комусь дуже вигідно поширювати неправдиву інформацію про те, що влада та міський голова особисто не бажають проводити їх у місті.

«Ми готові всіляко сприяти і робити все від нас залежне, щоб цікаві масові заходи проводилися в нашому місті. Більше того, хотілося, щоб щось цікаве було не 4-5 разів на рік, а щомісяця, зокрема і в літні місяці, які у нас практично не задіяні, а люди приїжджають і хочуть розваг. Але потрібно зрозуміти, що міська рада та виконавчий комітет не можуть бути організаторами та спонсорами всіх цих дійств. Фестивальна агенція «Ратуша» порахувала, що їм для 5 фестивалів потрібно майже 2 млн. грн., зрозуміло, що в теперішніх умовах для нашого бюджету це не доцільно, тай не логічно. Ми готові зробити все, щоб у наше місто не соромно було привозити людей, забезпечувати охорону громадського порядку і співпрацювати з організаторами фестивалів» - зауважив міський голова Анатолій Нестерук.

Минулі роки організацією фестивалів займалася фестивальна агенція «Ратуша», цього року вони відмовляються від організації подібних заходів.. Якщо промоніторити інші міста, то організатором фестивалю «Битва націй» у Хотині є Міжнародне об’єднання клубів «Гранд Компанія» при сприянні Асоціації історичних реконструкторів Середньовіччя та спонсорів, фестиваль «Стародавній меджибіж» організовує Хмельницький військово-історичний клуб «Воїн», «Львів Стародавній» буде проведено силами піар-компанії та клубу військово-історичної реконструкції. Міські ради виступають лише партнерами цих фестивалів. Тому, усім, кому не байдужа фестивальна доля Кам’янця-Подільського просимо долучатися до проведення будь-яких заходів у нашому місті. Наразі, 23-25 квітня у Кам’янці-Подільському проходитиме відкриття туристичного сезону.

 
Обговорення (3 коментарів)
Міський голова за статус Кам'янця-Подільського, як туристичного   14.04.2010 [09:33:11]
** Обговорення статті: Міський голова за статус Кам'янця-Подільського, як туристичного **

В першу чергу міська влада повина бути зацікавленна в проведені фестивалів і бути ініціатором, а різні асоціації, організації і агенства повинні бути тільки підрядчиками, підприємствами які організовують фестивалі. Наразі не бачу жодного кроку міського голови, яке направлено на підтримку фестивального роху - все спущено на "самокат", але будь яка енергія потребує поновлення, а його не було.
#17633
RE: Міський голова за статус Кам'янця-Подільського, як туристичного   14.04.2010 [09:44:30]
А Баба-яга проти!
#17635
Міський голова за статус Кам'янця-Подільського, як туристичного   15.04.2010 [14:53:27]
Чомусь раніше спонсорів знаходили!Головне щоб було бажання,а його чомусь в нашої влади я не бачу.Більше потрібно робити і менше говорити.
#17667

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
10 гостей