УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Пленум ветеранів війни та праці, присвячений питанню підготовки до святкування 65-річниці Перемоги
Автор: Alex Andrushchak   
16.04.10

7 квітня в сесійній залі міської ради відбувся пленум ветеранів війни та праці, присвячений питанню підготовки до святкування 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. На пленум були запрошені міський голова Анатолій Нестерук, його заступник Олег Демчук та начальники управлінь та відділів, які причетні до масових заходів з нагоди знаменної річниці.

Олег Демчук доповів про заходи, які планують у місті не лише 9 травня, а й упродовж найближчого місяців. Адже святкування передбачає не лише концерну програму, а і ремонт пам’ятник, прибирання могил та кладовищ, організації зустрічей з ветеранами у навчальних закладах міста та трудових колективах тощо.

Щодо святкування самого 9 Травня, то влада запропонувала святкувати його у сквері Танкістів та на водоймі, як було минулого року. Хоча про свою минулорічну обіцянку відродити святкування на стадіоні також не забули, але зараз немає можливості підготувати стадіон, на реконструкцію якого потрібно понад 2 млн. грн. Ветерани війни категорично наполягають на тому, щоб 65-річницю відсвяткували на стадіоні, навіть якщо він буде не відремонтованим. Після тривалих дискусій міський голова Анатолій Нестерук таки погодився переглянути плани міської влади та перенести свято на стадіон. На завтра назначено екстрену нараду з будівельниками, які мають допомогти з ремонтом вхідної групи.

У своїх виступах міський голова Анатолій Нестерук, а також начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Підскцька зосереджували свою увагу на тому, що 2010 рік проголошений роком ветерана, відповідно у місті робиться все, щоб ці люди відчували турботу та шану про них впродовж всього року. «Рідко яке 100-тисячне місто може похвалитися таким соціальним захистом, який є у нас: це і центри «Надія» і «Довголіття», і 1млн. 200 тис. грн. виділених на безкоштовні рецепти, і низка інших програм, жодна з яких не скорочена під час кризи», - зауважив Анатолій Макарович.

 
Обговорення (1 коментарів)
Пленум ветеранів війни та праці, присвячений питанню підготовки до святкування 65-річниці Перемоги   22.04.2010 [06:26:23]
Обговорення статті: Пленум ветеранів війни та праці, присвячений питанню підготовки до святкування 65-річниці Перемоги

Не хочу образити справжніх ветеранів,але ті яких я бачив минулого року враження не справили,навіть не було в них жодного справді бойового ордену,лише ювілейні якісь незрозумілі. І бачив навіть ветеранів 39-40 року народження,просто колишні відставники,які ніколи не брали участі в бойових діях ні підчас другої світової ні після,я їх знаю особисто тому і пишу це,і думаю цей цирк з ветеранами треба припиняти,справжніх вже майже нема
#17861

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей