УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Мета та завдання Кам'янець-Подільського комітету з економічних реформ
Написал Ruslan Nazarets   
23.04.10

Нещодавно в Україні створено Комітет з економічних реформ як консультаційно-дорадчий орган при главі держави, який очолив особисто Президент України Янукович В.Ф.

Серед головних завдань Комітету – відпрацювання на основі кращого світового досвіду загальнодержавної стратегії економічних реформ, направлених на реалізацію передвиборної програми Януковича “Україна – для людей”. Комітет також визначатиме напрями, пріоритети, механізми здійснення необхідних економічних реформ і готувати відповідні законопроекти для внесення Президентом на розгляд Верховної Ради.

Вслід за главою держави створення відповідних комітетів розпочато у всіх областях, районах та містах. Не виключенням стало і м. Кам’янець-Подільський, в якому розпорядженням №226-р від 8.04.2010р. створено міський комітет з економічних реформ при виконавчому комітеті Кам’янець-Подільської міської ради. Основними завданнями комітету є визначення напрямів, пріоритетів, механізмів впровадження в місті економічних реформ, розробка пропозицій щодо законопроектів, проведення громадських обговорень програм економічних реформ та механізмів впровадження. До складу комітету увійшли начальники основних управлінь міської ради, представники місцевих органів виконавчої влади, депутати міської ради, представники громадських об’єднань, та науковці міських вищих навчальних закладів.

14 квітня 2010 року відбулось перше установче засідання міського комітету з економічних реформ, на якому погоджено план роботи міського комітету до кінця І півріччя, зокрема передбачається напрацювання пропозицій по сталому економічному розвитку, бізнес-клімату та інвестиціям, міжнародній інтеграції та співпраці, технологічній модернізації економіки та розвитку інфраструктури, нормативне забезпечення реформ, реформа соціальної сфери і підвищення якості життя тощо.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12
и пользователей - 1
steklodelehl