УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Конкурс дитячого малюнку «Кам’янець - острів скарбів»
Написал Alex Andrushchak   
27.04.10

Конкурс дитячого малюнку «Кам’янець - острів скарбів» проходив у рамках заходів по відкриттю тyристичного сезону 2010 р. Ініціаторами та організаторами даного конкурсу виступили громадська організація «Відкрита Асоціація готельєрів та рестораторів Кам’янця-Подільського» і громадька організація «Артпростір». До участі у конкурсі залучено понад 100 робіт, авторами яких є вихованці професійних навчальних закладів: художньої школи, школи мистецтв №1, школи мистецтв НВК №9, професійного художнього ліцею, коледжу культури та мистецтв, коледжу будівництва, архітектури та дизайну, Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Роботи із зображенням стародавнього міста виконані у техніці графіки і живопису, оцінювались конкурсною комісією у трьох вікових категоріях. Офіційне підбиття підсумків відбулося в неділю о 12.00 на території Гала-готелю. Автори найкращих робіт отримали грошові премії: І місце – 500 грн., ІІ місце – 400 грн., ІІІ місце – 300 грн. Інші учасники теж не залишаться без подарунків, які приготували спонсори конкурсу..

Продовженням цього конкурсу має стати благодійний аукціон, на якому продаватимуться роботи юних художників. Кошти від аукціону будуть спрямовані на підтримку творчої молоді. Планується, що аукціон пройде в кінці травня, під час святкування Дня міста.

Фотографії конкурсу від Blacky на форумі - http://info.kp.km.ua/component/option,com_fireboard/Itemid,69/func,view/id,17923/catid,5/limit,20/limitstart,20/lang,uk/#17980

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13