УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Комітет порятунку Нації і Держави
28.04.10
Хмельницька обласна організація ВО «Свобода» створює Комітет порятунку Нації і Держави в Хмельницькій області.  

«Свободівці» звертаються до усіх українців ставати до лав Національної опозиції та  протидіяти наступу антиукраїнських сил.

 

«Дорогі браття та сестри українці! Перебування при владі спричинило у представників донецького олігархічного клану стан безкарної ейфорії. Вони вважають, що їм все дозволено: тотальна узурпація влади – законодавчої, виконавчої, судової, нехтування Конституцією України і Законами, освячення коаліції «тушок» і скасування місцевих виборів, наступ на національні та громадянські права, здача національних інтересів, розгортання повномасштабних репресій і українофобія як державна політика.

 Справжнім викликом для Української Держави став ганебний «пакт Януковича-Мєдведєва», підписаний у Харкові 21 квітня 2010 року. Цей пакт, з порушенням Конституції України та Регламенту, ратифікувала Верховна Рада України. Представники донецького олігархічного клану почали топтатися по українській історії, Янукович на всю Європу заперечив факт Голодомору як геноциду українців. Важко навіть припустити, що завтра зробить для знищення України режим Януковича. Нова влада взяла курс на скасування суверенітету та провокування громадянського конфлікту з метою встановлення маріонеткової кримінальної диктатури під патронатом Кремля. Адміністрація Януковича виступає в ролі ліквідаційної комісії з припинення діяльності Української держави. Прикро, що до цієї ганебної ролі вдався і вищий законодавчий орган, який увійде в історію як такий, що зрадив ідею української державності і перетворився на вірного втілювача інтересів Москви в Україні.

 Свавілля нової влади дійшло до межі, адже суверенітет та незалежність є найбільшим багатством Української Нації. За Україну впродовж тисячоліть віддавали свої життя мільйони її кращих синів і дочок. Подібні кроки – це злочин перед їхніми звитягами. Останні події засвідчують: парламент як вищий представницький орган не здатний захистити національні інтереси та відстояти суверенітет. Більше того, він сам бере активну участь у реалізації планів Кремля.

 Місцеві представницькі органи влади, які більш ніж наполовину складаються з політичних сил, що нібито належать до опозиційних партій, не спроможні продемонструвати свою позицію і стати на захисті Незалежності. Місцеві депутати розраховують на милість з боку режиму Януковича і продовжують займатися угодовством. Їх турбують посади, звання, власний бізнес. Національні інтереси для них чужі. Хмельницька обласна рада злякалася і самоусунулася від важливих подій. Вимоги ВО «Свобода» про скликання позачергової сесії і засудження зради національних інтересів проігноровано. Хмельницька міська рада також показала свою повну неспроможність у захисті державного суверенітету і не підтримала заяву ВО «Свобода» з приводу засудження ратифікації Верховною Радою «харківського пакту Януковича-Мєдведєва». У ситуації, коли владна кліка свавільна, парламентська опозиція відверто угодовська, і не здатна захистити Українську державність, залишається лише одна конституційно-легітимна влада – Український народ.

Хмельницька обласна організація ВО «Свобода» закликає усіх українців, незалежно від партійної  приналежності проявити свою громадянську позицію і зупинити тотальний наступ антиукраїнських сил. На наших очах Україну розпродують по шматках на догоду Кремлю. Тільки усі разом ми зупинимо вакханалію і відстоїмо Україну.

Перед небезпекою подальшої експансії антиукраїнських сил, загрози територіальній цілісності України закликаємо усіх об’єднатись у Комітет порятунку Нації та Держави. Цього вимагає історія нашої багатолітньої боротьби за волю і незалежність, цього вимагають національні інтереси. Будьмо гідними пам'яті наших предків, доля України залежить від нас! Не посоромимо кров мільйонів українців і здобудемо Українську Державу!»  Координати Комітету порятунку Нації та Держави у Хмельницькій області:м.Хмельницький, вул.Камянецька, 2, оф.204Електронна адреса: svoboda_km@ukr.netСайт: http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/Тел: 76 26 54; 097 258 47 50; 097 561 75 11
 
Обсуждение (3 комментариев)
Комітет порятунку Нації і Держави   28.04.2010 [19:51:03]
Обговорення статті: Комітет порятунку Нації і Держави

бандюковичів на нари!

Слава Україні!
#18078
Комітет порятунку Нації і Держави   29.04.2010 [05:01:22]
Поки не горітимуть "мерседеси" під кабміном і Верховною Зрадою - порядку не буде.

Героям слава!!!
#18082
RE: Комітет порятунку Нації і Держави   29.04.2010 [07:14:06]
Все вірно лише одна проблема , ніхто не аналізує , чому Я і команда пийшли дл влади знову. А все просто : їм підготовили дорогу ті, що видавали себе за народну владу.Нація поки неспроможна родити своїх захистників, можливо тому , що рівень моральних вимог до політиків знизився до нуля.
#18087

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13