УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Кошти за комунальні послуги в Кам'янці-Подільському не пропадають
Написал Ruslan Nazarets   
29.04.10

Інформуємо, що відповідно до меморандуму, підписаного між керівництвом КП «Міськтепловоденергія», ЗАТ «Тепловоденергії» та міським головою Анатолієм Нестеруком, проводиться періодична звірка платежів між абонентськими службами двох підприємств. Проведено черговий взаємозалік на суму триста сімдесят тисяч сто сімдесят дві гривні сім копійок. Тому кошти жодного кам’янанина не пропадають.

Нагадуємо, що з 1 лютого оплату за тепло, холодну та гарячу воду і водовідведення потрібно вносити на рахунок КП «Міськтепловоденергія», яке є єдиним надавачем цих послуг. З боргами, які виникли до 1 лютого, потрібно розрахуватися із ЗАТ «Тепловоденергія».

Звертаємо особливу увагу абонентів, які сплачують за холодну та гарячу воду по лічильниках і мають борги за декілька місяців, у тому числі за січень 2010 та попередні періоди, та вчасно не подали показників. Будьте уважні при заповненні книжок: не вказуйте теперішні показники лічильників, як оплату за січень. За спожиту воду та стоки розрахунки проводяться тільки з КП «Міськтепловоденергія».

Відповідно до пункту 30.2 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та договору про надання послуг, споживач зобов’язаний забезпечувати доступ до квартирних засобів обліку представника підприємства за наявності в нього відповідного посвідчення. Нехтування цими правилами призводить до накопичування боргів. Для надання підприємством якісних послуг, кам’янчанам необхідно вчасно розраховуватися за отримані послуги.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11