УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Пройшло засідання круглого столу в Івано-Франківську для фінансистів міських рад
Автор: Ruslan Nazarets   
30.04.10

15-16 квітня в Івано-Франківську проходило засідання круглого столу для фінансистів міських рад. Наше місто представляла начальник фінансового управління Олександра Шевчук.

В засіданні прийняли участь керівники фінансових управлінь міських рад, зокрема: Чернігова, Полтави, Херсону, Черкас, Луцька, Львова, Івано-Франківська, Харкова, Запоріжжя, Тернополя, Чернівців, Рівного, Маріуполя, Мелітополя, Комсомольська, Кам’янеця-Подільського, представники АФУ, АМУ та ЦІАТ.

Порядок денний складався з двох основних питань:

  • Чому потрібна Єдина інформаційна система управління бюджетом міста, і які питання вона дійсно вирішує? Додаткові можливості в управлінні фінансами.
  • Проект Державного бюджету України на 2010 рік та проблеми формування бюджетів місцевого самоврядування.

Відкриття засідання відбулося за участі заступника Івано-Франківського міського голови Б.Яцишина. Перший день роботи було присвячено обговоренню теми Єдиної інформаційної системи управління бюджетом міста. Ця система вже впроваджена та успішно діє у багатьох містах, зокрема в Івано-Франківську. Про досвід міста у цій сфері своїм колегам розповіла начальник фінуправління Івано-Франківської міської ради.

Другий день засідання, присвячувався питанню Бюджету-2010, проходив за участі Івано-Франківського міського голови В.Анушкевичуса та директора департаменту місцевих бюджетів Міністерства фінансів України Г.Карп.

Цього року 6 квітня на виконання Закону України від 16.04.2009 №1275 «Про асоціації органів місцевого самоврядування» вперше проведено консультації Міністерства фінансів України з Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад щодо проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік». Фінансисти-учасники засідання були поінформовані про цю подію та мали змогу ознайомитися з протоколом консультацій.

Представник Мінфіна ознайомила присутніх з основними засадами складання проекту державного бюджету на 2010 рік та основними розрахунковими показниками місцевих бюджетів. Формування розрахункових показників доходів, видатків та міжбюджетних трансфертів проектів місцевих бюджетів здійснено відповідно до вимог діючого Бюджетного кодексу України за удосконаленою Формулою розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів. Бюджет наступного 2011 року Міністерство фінансів сподівається складати вже на новій законодавчій базі, для цього готуються пропозиції щодо змін до Бюджетного кодексу та законопроекти.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
15 гостей