УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Про Кам'янець-Подільський місячник охорони праці
Автор: Ruslan Nazarets   
05.05.10

28 квітня підведено підсумки проведення Місячника охорони праці.

Міський голова Анатолій Нестерук та начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Підскоцька зустрілись із працівниками трудових колективів ПП «Хліб-Поділля» (керівник – Петровський В.Б.) та ТОВ «Український кристал» (керівник – Юр’єв В.В.), подякували за створення достойних умов праці, які вручили грамоти виконавчого комітету міської ради за вагомий вклад в розвиток підприємництва міста, забезпечення належних, здорових умов праці та з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці.

Дані підприємства справді є взірцевими в облаштуванні робочих місць, робітники отримують хорошу заробітну плату, немає заборгованості з її виплати. Міський голова пересвідчився в тому, що на підприємствах панує злагода, є перспектива розвитку.

Працівниками управління праці та соціального захисту населення та центрів "Надія" та "Довголіття" рознесено листи за підписом міського голови в 220 організацій та установ, в яких міський голова попросив взяти шефство над всіма інвалідами Великої Вітчизняної війни та учасниками бойових дій (в місті проживає всього 357 чол.). Майже всі керівники сприйняли за честь побувати вдома напередодні Дня Перемоги у інвалідів війни та привітати їх з днем 65–ої річниці Перемоги матеріально, або натуральній формі. Приємно відзначити про те, що окремі керівники державних установ, студенти педагогічного та Європейського університетів виступили з власною ініціативою щодо поздоровлень додатково ветеранів війни – живих свідків другої Світової війни.

29 квітня 2010 р. відбулось засідання оргкомітету (голова - начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Підскоцька) по проведенню благодійної акції та Третього благодійного аукціону «Твори добро», які пройдуть в рамках святкування Дня міста. Акцію планується провести за допомогою волонтерів в супермаркетах міста 21 та 22 травня 2010 р. Під час акції в супермаркетах "Сільпо" та "Фуршет" планується зібрати товари першої необхідності та передати на благодійному аукціоні особам з особливими потребами та малозабезпеченим родинам, які вкрай потребують матеріальної підтримки. Враховуючи досвід проведення минулорічних аукціонів, членами оргкомітету вирішено змінити формат проведення Третього благодійного аукціону. Окрім робіт, виготовлених руками осіб з особливими потребами на аукціон будуть виставлені групові роботи громадських організацій та роботи виконані людьми, в яких не має проблем зі здоров’ям. Отримані від продажу саме цих виробів, кошти будуть передані хворим дітям та малозабезпеченим родинам.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей