УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Військово-патріотична гра 'Перемога' у Кам'янці-Подільському
Автор: Ruslan Nazarets   
06.05.10

29 квітня 2009 року педагоги-організатори об’єднання підліткових клубів та відділ у справах сім'ї та молоді провели військово-патріотичну гру «Перемога», участь в якій взяли 6 команд, до складу яких увійшли учні 6-7 класів, які відвідують клуби за місцем проживання.

Активну допомогу в організації заходу надала громадська організація «Миротворці Поділля» під керівництвом Барановського Володимира Івановича. Вихованці ліцею, вбрані у військову форму, стали прикладом для школярів та додали грі своєрідного шарму.

Під час офіційного відкриття естафети успіхів юним учасникам побажали заступник міського голови Олег Віленович Демчук та ветеран Великої Вітчизняної війни, голова громадської організації «Захисник Вітчизни» Андрій Дем’янович Іщенко.

Організатори гри підготували безліч цікавих конкурсів, і щоб досягти перемоги, школярам потрібно було проявити неабияку спритність та ерудицію. Найбільший інтерес в учасників викликало збирання-розбирання справжнього бойового автомата, а найскладнішим виявилось запалити вогнище, використовуючи лише підручні засоби.

Крім заряду бадьорості та хорошого настрою кожен учасник одержав подарунок, а команди були нагороджені грамотами відділу у справах сім'ї та молоді.

Збірна команда об’єднання підліткових клубів, до якої увійде 10 найспритніших учасників гри, візьме участь у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Сheck Point», яка проводиться під егідою представництва ООН в Україні.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
7 гостей