УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Влада тисне на автоперевізників
p'yatnytsya, 07 traven` 2010
У Хмельницькій області правоохоронні органи здійснюють тотальний тиск на перевізників, які 27 квітня 2010 року надавали свої послуги обласній організації ВО "Свобода" для виїзду на мирну акцію протесту проти антиукраїнських дій режиму Януковича.

У Хмельницькій області правоохоронні органи здійснюють тотальний тиск на перевізників, які 27 квітня 2010 року надавали свої послуги обласній організації ВО "Свобода" для виїзду на мирну акцію протесту проти антиукраїнських дій режиму Януковича.

Особливо посилився тиск з наближенням 11 травня 2010 року, на яке заплановано нові масові акції протесту проти дій антиукраїнської влади. За словами перевізників, їх залякують особи, які представляються працівниками ДАІ та вимагають припинити надання транспортних послуг "свободівцям". В іншому випадку погрожують численними перевірками та позбавленням ліцензій на автоперевезення.

Хмельницька обласна організація ВО "Свобода" висловлює обурення фактом тиску на автоперевізників і вважає, що в такий спосіб порушуються їх права та конституційні права громадян, які висловлюють свою політичну позицію.

"Право на акції протесту є невід’ємним конституційним правом кожного громадянина України і дії режиму Януковича – це спроба кардинально обмежити можливість громадян вільно висловлювати свою політичну позицію та категоричну незгоду з антиукраїнською політикою здачі державного суверенітету. Ми переконанні, що влада просто боїться розмаху "свободівської" національної опозиції, влаштованих нею акцій, заходів, мітингів, які свідчать про повне неприйняття дій режиму Януковича. Донецький олігархічний клан злякався українського народу – єдиного джерела влади, це свідчить тільки про повну нелегітимність влади у суспільстві. Цей панічний страх змушує вдаватися до брутальних методів тиску, дешевих спроб обмежити масовість заходів, перешкодити українцям продемонструвати своє ставлення до ведення антиукраїнської політики. Та чи можна зупинити намагання громадян протестувати проти зради національних інтересів, розгортання національної опозиції? Переконаний, що ніколи. Більше того такі дії призведуть до консолідації українців у боротьбі за національну державу і, зрештою, до перемоги", - наголосив голова Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігор Сабій.

Довідка. 26 та 27 квітня влада намагалася зупинити масовий рух українців, які з‘їжджались у Київ з усієї України, щоби не допустити узаконення зрадницьких угод, підписаних Януковичем у Харкові. Зокрема, працівники МВС затримали автобуси зі свободівцями з Луганська та Івано-Франківська. Практично у кожній області працівники МВС погрожують перевізникам, які погодилися надати свої автобуси для учасників протестів.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
12 guests online