УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Головний бютівець Хмельницької області став 'тушкою'
vivtorok, 11 traven` 2010
11 травня 2010 року голова Хмельницької обласної організації ВО «Батьківщина» Олександр Буджерак увійшов до складу коаліції «тушок» «Стабільність і реформи», засвідчивши своє бажання вірно служити режиму Януковича.
Хмельницька обласна організація ВО «Свобода» вважає цей  факт відвертою зрадою виборців, які віддавали свої голоси за БЮТ та довіряли цій політичній силі. Пан Буджерак став депутатом Верховної Ради України під прапорами так званих «національно-демократичних сил», зловживаючи національними гаслами та задурюючи голови виборцям. Під час виборів Президента України 2010 пан Буджерак очолював обласний штаб Юлії Тимошенко, і обіцяв твердо стояти на тих принципах, які декларував БЮТ. Виборці вірили «націонал-демократам»  і віддали абсолютну більшість голосів БЮТу за результатами виборів 2006, 2007, 2010. Сьогодні їх відверто зраджують, усі обіцянки та запевнення, у підсумку виявилися пустопорожніми балачками.
Останні події в політичному житті яскраво демонструють справжнє нутро «національно-демократичних сил», які, як бачимо, завжди готові поступитися своїми принципами, коли мова йде про посади чи власний бізнес. І саме завдяки представникам «націонал-демократів», їхнім постійним чварам та зрадам та дезертирству стала можливою і сама перемога блискавична узурпація усіх гілок влади, і безкарна здача державного суверенітету та розгул українофобії,  нищення середнього та дрібного бізнесу, топтання по історії.
Депутати від БЮТ, НУНС у Верховній Раді побігли з корабля як щурі, побігли до корита, забувши про свої обіцянки і про своїх виборців. Саме завдяки їм стала можлива коаліція «тушок».
В 15 обласних радах України націонал-демократи мають більшість, але не можуть засвідчити свою чітку позицію та стати на заваді діям режиму Януковича.
В Хмельницькій обласній раді націонал-демократи за результатами виборів 2006 отримали 69 місць, але сховали голови в пісок і відмовчуються, ігноруючи вимогу ВО «Свобода» про скликання позачергової сесії.
Депутати місцевих рад зобов’язані стояти у перших лавах на акціях протесту, власним прикладом виводити людей на вулиці. Їх десятки тисяч, але значна частина з них, прийшовши до влади на патріотичних гаслах, вслід за народними обранцями побігли служити новій владі.
Раніше зрадили своїх виборців чотири депутати від БЮТ в обласній раді. Тепер їхній приклад повторив голова обласної організації п.Буджерак. Вони засвідчили готовність служити режиму Януковича. І цей процес, очевидно, буде тривати.
Хмельницька обласна організація ВО «Свобода» переконана, що БЮТ повинен  публічно вибачитися перед своїми виборцями за відверту зраду. Потрібно піддати громадському осуду кожного, хто зрадив інтереси своїх виборців, а політичні сили, які привели їх до влади, зобов’язані домогтися відкликання цих колаборантів з депутатських посад.
            Всеукраїнське об’єднання «Свобода» завжди попереджало, що безідеологічні політичні сили ставлять інтереси своїх виборців нижче власних інтересів. Вже цілком ясно, що кабінетна чи коридорна опозиція, яку вони формують не здатна  протистояти здачі національних інтересів. Тому тільки дієвий національний, громадянський опір може сьогодні згуртувати українців в боротьбі за Національну Державу.
 
Discuss (4 posts)
Головний бютівець Хмельницької області став 'тушкою'   12.05.2010 [08:09:07]
Обговорення статті: Головний бютівець Хмельницької області став 'тушкою'

tm написав(ла):
Цитата:


видел его фотку, он и похож на свинную тушку!


ASTER написав(ла):
Цитата:
Ще один доказ хибності виборчого процесу по партійним спискам .І ніхто від цього не застрахований , Вибирати треба конкретну людину.


kym написав(ла):
Цитата:
** Обговорення статті: Головний бютівець Хмельницької області став "тушкою" **

"стати на заваді діям режиму Януковича." - прямо в ціль.

Ну, якщо основною метою БЮТу є &"ставити палки в колеса" владі - то грош їм ціна в базарний день.


Ліна написав(ла):
Цитата:
на мою думку про демократію вже говорити не доводиться, вона вже не не живе, а животіє :(
на минулому тижні БЮТ і НУ намагались скликати позачергову сесію міської ради, щоб підписати звернення до камянчан. Що з того вийшло? з БЮТ прийшло 18 осіб, тобто майже всі, а НУ лише 4 людини.
То якщо в нашому місті, де більшість голосувала проти нинішнього президента демократи бояться сказати ні тоталітарному режиму нової влади, то про що можна далі говорити?
#18466
RE: Головний бютівець Хмельницької області став 'тушкою'   12.05.2010 [08:11:57]
Злив в одну тему, бо чогось тема почала розмножатись, прямо як тушки
#18467
RE: Головний бютівець Хмельницької області став 'тушкою'   12.05.2010 [12:57:59]
У тому-то й проблема, що немає національно свідомого лідерства, а є реальна гонитва за портфелями. Бо я дуже сумніваюсь, що переважній частині місцевої влади (представникам БЮТ) така вже близька ідеологія цієї пратії. Знаю також про те, що мій батько у часи совецького союзу готовий був головою відповідати за партквиток.
Такі от негативні прояви соціальної поведінки. Перепрошую, але й заяви "Свободи" виглядають як промо-акція.
#18479
Головний бютівець Хмельницької області став 'тушкою'   12.05.2010 [19:01:43]
БЮТ -блок , що у на с переміг на минулих виборах ,А на президентських -програв , можливо тоиу , що лідер не приділив увагу вибору кадрів.Наприклад ,пан Мазурчак - теж вдалий вибір Тимошенко. За ПР - не треба лити крокодилячі сльози , а от БЮТ став жертвою виборчої системи .А Свобода крім критики налягала б на конкретні справи , тоді і тушок не буде.
#18500

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
19 guests online