УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
КП «Міськтепловоденергія» наводить лад у своєму господарстві
Автор: Ruslan Nazarets   
12.05.10

Уже три місяці, як в Кам’янці-Подільському працює новостворене комунальне підприємство «Міськтепловоденергія», яке взяло на себе зобов’язання забезпечувати місто теплом, холодною та гарячою водою, а також проводити очистку стоків. Підводити серйозні підсумки роботи поки трохи зарано, та й на підприємстві не мають часу для вихвалять, бо одразу ж після завершення опалювального сезону розпочали підготовку до наступного, бо стан мереж такий, що не дозволяє втрачати ні хвилини весняних днів.

Сьогодні проводиться заміна 300 метрів труб мережі теплопостачання по вул. Молодіжній. Минулої зими там трапилося 4 серйозних пориви і були побоювання про те, що половина мікрорайону Першотравневого залишиться без опалення. Ще одну зиму ці мережі би не пережили, - розповідає головний інженер КП «Міськтепловоденергія» Сергій Микулін.

Загалом вже закуплено труб різного діаметру, довжиною 1 км 200 метрів, які будуть використані для зміни проблемних мереж. Упродовж трьох місяців будуть проводитися ремонті роботи. Також значні зусилля спрямовуються на ремонт внутрішньо будинкових мереж, які перебувають у вкрай незадовільному стані.

Ремонтні роботи проводяться за кошти підприємства, але цих ресурсів не вистачає. Населення за три місяці заборгувало понад 2 млн. грн., які можуть бути спрямовані на ремонтні роботи, а також оплату енергоносіїв та виплату заробітної плати.

Заступник директора з економічних питань підприємства Світлана Лень повідомила, що на сьогодні КП «Міськтепловоденергія» немає заборгованості по податках та інших платежах, повністю виплачена заробітна плата за квітень та до свят до видано працівникам аванс у розмірі 50%.

Вагомим кроком у підготовці до нового опалювального сезону є розрахунки за газ. З 1 лютого підприємство спожито газу на суму 15 млн. 891, 1 грн, на початок травня 11 млн. 875 тис. грн. вже сплачено, що становить 75% від загальної суми. Планується, що до 1 липня боргів за газ не буде. Крім того, відповідно до графіку щомісяця підприємство сплачує 388 тис. грн. заборгованості, що склалася ще у ЗАТ «Тепловоденергії».

Адміністрація КП «Міськтепловоденергія» вкотре звертається до кам’янчан з проханням вчасно розраховуватися за спожиті послуги та не допускати виникнення боргів, бо це є запорукою злагодженої роботи підприємства та вдалої підготовки до нового опалювального сезону.

Вероніка Власюк
  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
11 гостей