УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Подорож офіційної делегації від Кам'янця-Подільського до міста-побратима Кутна Гора (Чехія)
Written by Ruslan Nazarets   
p'yatnytsya, 14 traven` 2010

З 6 по 9 травня ц.р. офіційна делегація від нашого міста в складі: Михайла Аносова -секретаря міської ради, Олега Демчука-заступника міського голови, Геннадія Друзенка – маркетолога, радника міського голови, Віктора Травінського –начальника управління міжнародних зв’язків та туризму, Наталії Українець-заступника начальника управління міжнародних зв’язків та туризму, Олени Гординчук – спеціаліста 1-ї категорії ( перекладача), перебувала в місті-побратимі Кутна Гора( Чехія) на запрошення учасників Міжнародного Вишеградського фонду.

Нагадаємо, що Міжнародний Вишеградський фонд, до складу якого входять Польща, Словаччина, Угорщина і Чеська Республіка, створювався для підтримки тісної співпраці між цими країнами в контексті їхнього вступу до ЄС. Після запуску в липні 2000 року, Фонд зосередився лише на проектах в рамках Вишеградської групи. Однак діяльність Фонду було поширено на сусідні країни, зокрема, 2005 року і на Україну. За словами заступника міського голови Олега Демчука, перевага співпраці з партнерами Вишеградських країн полягає в їхньому недавньому досвіді демократичних перетворень і ми можемо мандрувати дорогою, яку вони вже вторували, будуючи цивілізоване суспільство, здійснюючи реформи й інтегруючись в ЄС.

В кінці 2009 року Кам’янцю-Подільському випала чудова нагода приєднатися до проекту Фонду – «Розвиток туризму в четвірці країн».

Партнерами проекту виступили міста Кутна Гора ( Чехія), Егер (Угорщина), Кремниця ( Словаччина), Тарновські гори (Польща).

7 травня в Кутна Горі відбулася спільна конференція з розвитку та проблем туристичної галузі на нинішньому етапі в цих містах. Свої здобутки вдалося продемонструвати і нашому місту. Зокрема, заступник міського голови Олег Демчук та радник міського голови, маркетолог Геннадій Друзенко представили презентацію « Маркетинг фестивалю TERRA HEROICA на національному та міжнародному рівнях”. Також було надано можливість презентувати туристичний потенціал нашого міста на виставці, яка проходила на центральній площі цього чеського міста просто неба.

За словами учасника делегації, начальника управління міжнародних зв’язків та туризму Віктора Травінського, ми отримали чудову нагоду популяризувати Кам’янець-Подільський як один з провідних туристичних центрів України. Чого гріха таїти, про наше місто знають лише в Польщі, для інших країн ми ще не відомі. Але ми побачили зацікавленість від наших партнерів. Залишається сподіватися тільки на них, тому що коштів на популяризацію своїх можливостей скільки виділяють вони, ми не можемо поки що собі позволити. Тому в нас є надія, що учасники Вишеградського фонду будуть надійними партнерами в просуванні туристичного продукту Кам’янця-Подільського на міжнародний рівень.

Члени делегації також обговорили з мером Кутна Гори Іво Шалатеком подальші плани нашої співпраці, ознайомилися з пам’ятками архітектури, способами їх відбудови.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
9 guests online