УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
19 травня проходив черговий прийом громадян міським головою Анатолієм Нестеруком
Автор: Ruslan Nazarets   
27.05.10

Як і зазвичай, основними питаннями, що хвилюють камянчан, виявилися питання покращення умов життя, надання житла, тощо.

Ліпінський Олександр Степанович, учасник ВВв, інвалід 2-ої групи звернувся до міського голови з проханням надання дозволу на індивідуальне опалення. Уважно вислухавши обгрунтування Олександра Степановича, міський голова погодив його запит. Задовольнили і прохання пенсіонерки Вибовської Валентини Миколаївни, яка звернулася з аналогічним проханням.

Звернення пенсіонерки Кропотіної Рози Василівни, яка цьогоріч отримала квартиру, стосувалося ремонту дверей та косметичного ремонту квартири. Нагадаємо, що Роза Василівна вже не один рік вирішувала питання надання їй житла, адже висилили її багато років тому з її оселі пообіцявши нове житло.Лише Анатолій Нестерук виконав свою обіцянку допомогти ошуканій пенсіонерці - віднайшов житло.

“Я радий, що мрія багатьох Ваших років нарешті здійснилася, Ви проживаєте в центрі міста, в нормальних умовах. На рахунок ремонту, я направлю комісію для обстеження Вашої квартири і тоді, за висновками, мінімальний косметичний ремонт буде здійснено. Ну, а двері обов’язково Вам відремонтують” – зазначив міський голова.

Власюк Ніна Вікторівна, Пасічук Алла Іванівна, Бабінський Іван Васильович – звернулися з проханням про надання житла. Мер міста пояснив ситуацію, яка склалася на сьогодні: державним бюджетом не виділено жодної копійки на будівництво соціального житла. В перспективі, якщо експертна комісія визнає аварійний будинок по Нігинському шосе, 1а таким, що підлягає реконструкції, по його відновленню певна категорія населення буде забезпечена житлом.

Корженко Костянтин, Хапіцька Ніна – звернулися по допомогу щодо ремонту їхнього будинку. Анатолій Макарович зазначив, що буде створено комісію для обстеження стану будинків і після її заключення, розглядатиметься можливість ремонту.

Фегерева Галина Василівна звернулася зі скаргою щодо її сусідів, яка стверджує, що вони створили нестерпні умови для її проживання. Вирішено направити комісію для вивчення вищезазначеної ситуації.

Пенсіонерка, Мазурик Людмила Іванівна звернулася за порадою до міського голови щодо заміни в квартирі існуючих батарей на чугунні. Анатолій Нестерук, обгрунтувавши свою відповідь, порадив Людмилі Іванівни відмовитися від цієї ідеї та залишити у квартирі існуючі батареї.

73-річна Сумцова Людмила Степанівна, яка працювала двірником в КП “Житловик”, звернулася до міського голови з прохання про поновлення її на роботу на дане підприємство. Начальник ЖЕКу, з якою спілкувався Анатолій Макарович пояснила, що нажаль, поновлення відбутися не може, так як вони скоротили на дві одиниці свій штат працівників. Мер міста пообіцяв допомогти віднайти роботу песіонерці на іншому підприємстві, крім того, пообіцяв надати матеріальну допомогу у період безробіття Людмили Степанівни.

Старинський Григорій Васильович поскаржився на величезний потік транспорту по вул Зіньковецькій, де він і проживає.”Не дивлячись на знак заборони проїзду, мешканці міста ігноруючі знаки дорожнього руху, здійснюють незаконний проїзд” – коментує житель міста. В телефонному режимі Анатолій Макарович дав доручення начальнику ДАЇ вжити заходів щодо припинення незаконного руху транспорту на даному відрізку вулиці.

Шургот Ніна Василівна звернулася з проханням щодо присвоєння свекрусі статусу учасника війни. Свекруха Ніни Василівни родом з Гусятина, тому необхідним є отримання довідки з Гусятинської сільради про підтвердження того, що жінка працювала та проживала у селі. Анатолій Макарович зателефонував в управління праці для вирішення цієї проблеми.

Кібальна Тетяна Лепнтіївна поскаржилася на керівництво авто агрегатного заводу, яке зняло її з черги на житло. Завідувач відділу обліку та розподілу житла пояснила Тетяні Леонтіївн законодавчу базу такого процесу та порадила забрати усі документи з попереднього міста роботи.

Василинюк Ольга турбується про пільги на комунальні послуги, які втратила після смерті чоловіка (інваліда радянської армії). Начальник юридичного відділу зазначила, що згідно закону України, статті 12, пункту 5 пільги не розповсюджуються після смерті громадянина.

Приватний підприємець, Вощинський Олег звернувся з проханням щодо розміток пішохідних переходів у Старому місті. Олег Михайлович пообіцяв надати спонсорську допомогу та заплатити за витрачені матеріали.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
7 гостей