УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Перевірки умов реалізації продуктів харчування на ринках Кам'янця Подільського
Written by Ruslan Nazarets   
subota, 29 traven` 2010

На виконання розпорядження міського голови від 14 травня 2009 року № 343-р „Про затвердження складу комісії з перевірки умов реалізації продуктів харчування на ринках міста”, 20 та 21 травня 2010 року працівниками відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки, міської СЕС та управління ветеринарної медицини проведено перевірку дотримання умов реалізації продуктів харчування, правил торгівлі та вимог санітарного законодавства суб’єктами підприємницької діяльності ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський».

Встановлено, що підприємці з порушенням ветеринарно-санітарних правил реалізовували рибу морожену в асортименті та оселедці поза холодильним обладнанням, без документів про якість та безпеку продукції. Товари розміщено в холодильники, а на підприємців накладено штрафні санкції в розмірі по 51.00 грн. кожному.

Підприємець реалізовувала м’ясну продукцію масою 5.0 кг. в індивідуальній упаковці без маркування. Ковбасні вироби в асортименті масою 10.00 кг. реалізовувались з порушенням температурного режиму зберігання. На підприємця накладено штраф в розмірі 102.00 грн.

У кіоску №18, де здійснює господарську діяльність підприємець Р. виявлено реалізацію паштету домашнього масою 2.5 кг. на суму 105.00 грн. та масла масою 2.0 кг. на суму 88.00 грн. без маркування та документів, що засвідчують якість та безпеку продукції. Вказану продукцію вилучено з реалізації. На підприємця накладено штраф у сумі 102.00 грн.

У торговельному павільйоні «Океан» підприємець використовував прибиральний інвентар без маркування та не за призначенням, чим допустив порушення вимог санітарних норм та правил. На підприємця накладено штрафні санкції в сумі 102.00 грн.

У кіоску, де здійснює підприємницьку діяльність підприємець Ф. відсутні умивальник та предмети особистої гігієни. Ковбаса Довбушська,( 0.5 кг.), Салямі ( 0.38 кг.), салямі «Імператорська» ( 0.15 кг.), шинка куряча ( 0.5 кг.) знаходилась в реалізації без належного товарного вигляду. Дану продукцію знято з продажу. За виявлені порушення на підприємця Ф. накладено штрафні санкції в розмірі 150.00 грн.

Перевіркою охоплено 15 суб’єктів господарської діяльності, порушення виявлено у п’яти підприємців, сума штрафних санкцій становить 558.00 грн.

Комісія продовжує роботу.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests online