УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Кам’янець-Подільський вважається одним із найбільш озеленених міст в Україні
Written by Ruslan Nazarets   
vivtorok, 08 cherven` 2010

Газон походить від французького слова gazon (дерен – майданчик у сквері або на вулицях з коротко підстриженим трав’яним покровом). Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», він, як і інші зелені насадження є елементом впорядкування.

Кам’янець-Подільський вважається одним із найбільш озеленених міст в Україні і разом з історичними пам’ятниками мало б бути гордістю для кам’янчан. Але озеленений Кам’янець зачасту бур’янами та дикою травою, що розростаються на так званих зелених зонах біля низки підприємств, установ, організацій, об’єктів торгівлі, сфери послуг та на прилеглих до приватних домоволодінь територій. Скошуються вони три-чотири рази за сезон і то лише тоді коли працівники інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом надасть припис чи складе протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». Такі «зелені зони», як правило вищі за дорожні бордюри, тож під час дощів вода змиває з них бруд на проїжджу частину дороги. Потім ця багнюка розноситься автотранспортом та пішоходами по всьому місту.

Та варто все ж таки відзначити зростання свідомості і культури деяких кам’янчан, які розуміють, що облаштувавши біля свого закладу або будинку газон з якісним покриттям , можна заощадити і кошти, і нерви, а також привабити клієнтів та заслужити повагу міської громади. Адже за таким газоном можна судити про успішність, господарність власника чи керівника.

Шановні керівники підприємств, установ, організацій, об’єктів торгівлі та сфери послуг, власники приватних домоволодінь!

Відповідно до «Правила благоустрою, забезпечення чистоти і порядку, дотримання тиші в громадських місцях на території міста Кам’янця-Подільського» просимо вас своєчасно знищувати бур’яни та скошувати траву на своїх прилеглих та закріплених територіях.

Згідно змін до Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» штрафи за порушення Правил збільшились та складають:

  • для громадян: від 340 до 1360 грн.;
  • для юридичних осіб: від 850 до 1700 грн.

Збережіть свої гроші!

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
13 guests online