УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Щаслива мить дитячого свята в Кам'янці-Подільському
Автор: Ruslan Nazarets   
11.06.10

Радісною подією стало проведення Міжнародного Дня захисту дітей – 1 червня, яке святковим відлунням перегукувалося у кожному мікрорайоні міста, до проведення якого долучилися всі дошкільні, загальноосвітні та позашкільні заклади міста.

Урочисте відкриття свята проходило у сквері «Водойма», де лунав дзвінкий спів, виконувались сучасні таночки та хореографічні композиції маленьких дошкільнят (ДНЗ № 1, 2, 5, 7, 16, 17, 18, 20, 21, 23) та вихованців центру дитячої творчості. Активними учасниками стали діти пільгових категорій, обдаровані та талановиті учні оздоровчих таборів міста ( СЗОШ № 1, 14, ЗОШ № 2, 6, 10, 11, 12, НВК № 8, 13 та гімназії), загальноосвітніх закладів та інтернатів.

Окрасою свята стали незвичайні панно різноманітних сонечок, які виготовили вихованці та педагоги кожного дошкільного закладу , змагаючись у конкурсі «Сонечко,сонечко,посміхнись». Гран-прі виборов ДНЗ № 17; І місце – ДНЗ № 9,16; ІІ- ДНЗ № 30, ІІІ - ДНЗ № 20.

Проведення показових виступів юних картингістів, дітей судно-модельного гуртка, юних туристів збирали навколо себе багато щасливих дітей. З цікавістю та захопленням дорослі та діти зупинялись біля презентаційної виставки творчих робіт організованої позашкільними установами та біля маленьких мешканців МЕНЦУМу.

Свої творчі здібності юні обдарування проявляли у конкурсі малюнка на асфальті та парапетах, проведеного Центром дитячої творчості.

Цікаво та захоплююче пройшли концертно-розважальні програми в різних куточкам нашого міста:

  • в зоні відпочинку мікрорайону «Жовтневий», в якій прийняли участь вихованці ДНЗ № 2,8,9,15,30,та учні ЗОШ № 7,10, НВК № 17.
  • в дворовому майданчику мікрорайону «Черьомушки» (ДНЗ №18,23, ЗОШ №15, НВК №16);
  • на території ЗОШ № 6 з участю учнів школи та дітей ДНЗ № 22;
  • на території ЗОШ № 12 відбулась розважально-ігрова програма «У світі дитячих мрій»;
  • на території ЗОШ № 11 з участю дітей ДНЗ №1 та учнів школи.

Незабутні та хвилюючим став концерт маленьких дошкільників садочка № 5 для дітей з особливими потребами ДНЗ №3,який закінчився спільними іграми, розвагами та врученням солодощів, а дошкільнят ДНЗ № 8 та вихованців БНРЦ привітав з святом вихованець дитячої школи мистецтв Голдибан Ілля, який за власно зібрані кошти з благодійних концертів придбав та роздав дітям подарунки.

1 червня при загальноосвітніх навчальних закладах відбулося урочисте відкриття 10 оздоровчих таборів ( СЗОШ № 1, 14, ЗОШ № 2, 6, 10, 11, 12, НВК № 8, 13 та гімназії), для дітей пільгових категорій: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, обдарованих та талановитих дітей.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
9 гостей