УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В Кам'янці-Подільському теплові лічильники мають бути повірені до 1 вересня
Written by Ruslan Nazarets   
sereda, 09 cherven` 2010

3 червня виконавчий комітет міської ради прийняв рішення №802 «Про встановлення порядку з обслуговування, ремонту та повірки засобів обліку теплової енергії для населення». Цим рішенням визначено КП «Міськтепловоденергія» виконавцем послуг з контролю за повіркою теплових лічильників, а також їх обслуговуванням та ремонтом (у томі числі демонтаж, транспортування та монтаж). КП «Міськтепловоденергія» здійснюватиме проведення цих робіт на підставі окремо укладених угод з старшими будинків чи відповідальних за лічильники.

Як повідомив головний інженер комунального підприємства Сергій Микулін, теплові лічильники, залежно від моделі, повіряються раз на два або на чотири роки. Контроль за терміном повірки ведеться на підприємстві. Про необхідність повірки попереджені всі старші будинків, які у найкоротший термін повинні звернутися до «Міськтепловоденергії» та укласти договори. Повірка лічильників має бути здійснена упродовж літа, бо згідно «Правил надання послуг…» з 1 вересня заборонено втручання у теплові мережі, у зв’язку з підготовкою до опалювального сезону. Демонтаж та монтаж теплових лічильників виконуватимуть фахівці підприємства. Ця послуга коштує 157,85 грн. Вартість повірки визначається на підставі рахунків та актів виконаних робіт спеціалізованих організацій. Попередня оплата за один лічильник становить 500 грн., які мешканці будинку повинні сплатити. Теплові лічильники будуть повірятися партіями по 50 штук, щоб зекономити на транспортуванні. Тому КП «Міськтепловоденергія» звертається до старших будинків та відповідальних за лічильники не зволікати, а в найкоротший термін укласти договори.

У п.6 рішення виконавчого комітету сказано, що у разі відмови споживачів від проведення повірки теплового лічильника або оплати робіт, згідно підписаної угоди, нарахування за послуги з теплопостачання будуть проводитися по тарифу за нормами споживання для будинків, де відсутні теплові лічильники.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
13 guests online