УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
8 червня в міському Будинку культури проходили збори ветеранів Кам'янця-Подільського
Написал Ruslan Nazarets   
21.06.10

8 червня в міському Будинку культури проходили збори ветеранів міста. До президії зібрання були обрані міський голова Анатолій Нестерук, начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Підскоцька, начальник управління охорони здоров’я Юрій Пливанюк, заступник міського голови Олег Демчук.

У своїй доповіді голова міської організації ветеранів Леонтій Рогаль окреслив основні проблеми, що турбують ветеранів. Серед основних: проблема пільгових перевезень, забезпечення пільговими рецептами, медичне обслуговування, неякісне харчування та здорощення продуктів харчування, оплата за комунальні послуги. Тривалі дискусії велися навколо проблеми пільгових перевезень, через нестачу коштів проїзд планують скоротити до 2-х днів на тиждень.

Міський голова Анатолій Нестерук у своєму виступі зауважив, що міська влада завжди першочергово вирішує проблеми ветеранів.

«Здоров’я ветеранів – це те найцінніше ,що потрібно зберегти. Для оздоровлення інвалідів та ветеранів війни протягом 2009 року було видано 91 путівку в відомчі санаторії Міністерства праці та соціальної політики. Всіх ветеранів війни нашого міста стовідсотково забезпечено слуховими апаратами .Через незадовільний стан здоров’я більша частина ветеранів війни не можуть їхати далеко від дому, тому велике значення для вищевказаної категорії осіб має наявність у нашому місті центру медико - соціальної реабілітації „ Довголіття ”, що дає хворим можливість відновити пошкоджені хворобою функції організму . Центр надає 48 видів послуг соціально – медичного напрямку» - зазначив Анатолій Макарович..

Також, Анатолій Нестерук вручив відзнаку «Честь і шана» Андрію Іщенку – інваліду 1-ої групи, учаснику бойових дій, заступнику голови ради ветеранів.

Після завершення основної частини засідання, ветерани мали змогу поспілкуватися з міським головою та розповісти про ті проблеми, що їх хвилюють.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 14