УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
11 червня проходив черговий прийом громадян міським головою Анатолієм Нестеруком
Written by Ruslan Nazarets   
chetver, 24 cherven` 2010

На прийом до мера записалися 25 чоловік, прийнято 34. Серед головних звернень, а це майже 80% – питання надання житла. Крім того, мешканці звертаються по допомогу щодо ремонту своїх осель, будинків, під’їздів. Адже, більша частина житлового фонду міста потребує ремонту.

Мешканці Чехова 45 звернулися з турботою про те, що на зеленій зоні біля їхнього будинку планують збудувати дев’ятиповерхівку. Міський голова Анатолій Нестерук має намір зібрати комісію та особисто розглянути проблему.

Бобришев Юрій звернувся зі скаргою щодо внутрішньо дворового проїзду по Червоноармійській 45. Анатолій Макарович одразу в телефонному режимі надав доручення КП «МШД» усунути проблему.

Декілька звернень стосувалися проблеми працевлаштування. Гуриан Віктор Григорович звернувся до міського голови з проханням щодо працевлаштування онуки. Дівчина за фахом бухгалтер, має вищу економічну освіту. Після дзвінка мера стало відомо, що ймовірно дівчина працюватиме у філії «Приват-банку», що по вул. Огієнка.

Шейко Галина скаржилась на самовільно збудовані гаражі її сусідом. Управлінню архітектури дано доручення щодо перевірки вищезазначеного факту та усунення незконозбудованих гаражів. Інвалід 1-ої групи Шевченко Михайло звернувся з проханням про встановлення гаража біля його будинку. Клопотання стосовно дозволу були погоджені у ЖЕКу та в управлінні соціального захисту населення, Анатолій Макарович також позитивно вирішив це питання . Остання інстанція виконком, на якому члени комітету мають проголосувати за дане рішення.

Банішевська Зінаїда, пенсіонерка, що проживає по вул. Свідзінського 18 звернулася із скаргою на сусіда, який перекрив проїзд до її будинку. Як розповіла мешканка міста, проблема існує вже не один десяток років, але поки що вирішити її не вдається . Анатолій Макарович дав доручення у відповідні служби щодо усунення існуючої проблеми.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests online