УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
День дільничного інспектора в Кам'янці-Подільському
Written by Ruslan Nazarets   
sereda, 23 cherven` 2010

18 червня з нагоди професійного свята дільничних інспекторів у міськвідділі міліції відбулись урочисті збори. Від імені міської влади на урочисте зібрання для привітання прибув заступник міського голови В. Дибаш.

Із словами привітання до своїх колег звернувся начальник міського відділу міліції Дахно Юрій Валентинович. У своїй святковій промові він зауважив, що, незважаючи на велике навантаження та багатогранність завдань, які вирішують робітники цього сектору органів внутрішніх справ, у поточному році досягнуто гарних результатів. Міські дільничні, які несуть службу на 5 дільничних пунктах, за 5 місяців поточного року викрили 65 злочинів, виявлено і задокументовано 1982 правопорушення, розглянуто понад 1700 заяв та звернень громадян, з них більше 1000 - заяви про злочини. Наразі особливу увагу у своїй роботі дільничні інспектори приділяють попередженню насильства у сім’ї, профілактиці зловживання алкогольними напоями, коригуванню ситуації злочинності серед неповнолітніх та молоді, запобіганню вуличним правопорушенням. Юрій Валентинович зазначив, що завдяки дільничним спокій, затишок, порядок на вулицях та районах міста набагато покращився.

Із словами привітання від імені керівництва міста звернувся заступник міського голови Віктор Володимирович Дибаш. Від усієї громади міста, від імені міського голови Віктор Володимирович висловив дільничним слова вдячності за службу та турботу, за відповідальність під час виконання службових обов’язків. Саме дільничний інспектор – це „обличчя” колективу органів внутрішніх справ міста. Саме результати його роботи, насамперед, впливають на оцінку діяльності всієї міліції. Значний відсоток роботи, які виконують правоохоронні органи, припадає на дільничних інспекторів: вони добре розуміються в ситуаціях, які виникають у закріплених за ними районами, краще обізнані у проблемах пересічних громадян, першими надають їм допомогу. Заступник міського голови зазначив, що, незважаючи на складні часи, які переживає наше суспільство, низьку заробітну плату, кадрові проблеми, інспектори дільничної служби з честю виконують, покладені на них обов’язки, завжди готові допомогти та захистити тих, хто цього потребує. ВікторВолодимирович зі словами настанови звернувся до молодих інспекторів, які щойно розпочали свою службу, і порадив брати приклад із старших товаришів, служити інтересам територіальної громади, бути принциповими та відповідальними. Урочисті збори закінчилися врученням найкращим дільничним інспекторам почесних грамот та подарунків від виконавчого комітету міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
16 guests online