УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
17 червня в Кам'янці-Подільському проходило чергове засідання виконавчого комітету
Написал Ruslan Nazarets   
25.06.10

Серед 81 питання цікавими виявились наступні:

  • Про погодження вартості послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
  • Про погодження розрахунку дотації на покриття витрат КП «Комбінат харчування учнів» за лютий, березень, квітень 2010 року.

Про погодження вартості послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

У відповідності до чинного законодавства України та керуючись Постановами Кабінету Міністрів України: від 20 травня 2009 року № 529 «Порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», від 26 липня 2006 року № 1010 «Порядок тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», управлінням економіки опрацьовані питання у розрізі розгляду та перевірки достовірності наданих розрахунків тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, а саме:

  • прибирання прибудинкової території;
  • прибирання підвалу, технічних поверхів та покрівель,
  • дератизація,
  • дезінсекція,
  • обслуговування димовентиляційних каналів,
  • поточний ремонт,
  • вивезення побутових відходів,
  • технічне обслуговування та електроенергія для ліфтів,
  • освітлення місць загального користування.

До розгляду виконавчого комітету були надані управлінням УЖКГ планові розрахунки тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій наступними комунальними підприємствами: ЖКП «Південь», ККП «Господар», КП «ЖЕК № 2», ЖКП «Комун сервіс», КП «Житловик», КП «Старе місто», а також плановий тариф на вивезення та утилізацію твердих побутових відходів КП «Спецкомунтранс» для житлових організацій.

Додатково зібрано інформацію стосовно розміру тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по обласних центрах України, містах-аналогах:

  • станом на 16.06 2010 року тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по обласних центрах України та по містах-аналогах не відповідають вимогам постанови КМУ від 02.05.2010 року № 529. Лише у місті Хмельницькому у травні 2009 року тарифи були приведені у відповідність до вищезазначеної Постанови. Граничні межі тарифу, затвердженого у місті Хмельницькому з 2 по 6 класи становлять за 1 квадратний метр від 0,47 до 1,16 грн. з ПДВ. Але потрібно зазначити, що дана відповідність по місту Хмельницькому на даний час не є актуальною, тому що лише у листопаді 2009 року набрала чинності Постанова КМУ «Про збільшення розміру мінімальної заробітної плати на 2010 рік».
  • граничні межі тарифу по обласних центрах України з 2 по 6 класи становлять за 1 квадратний метр від 0,48 до 2,40 грн. з ПДВ.

Наразі, тарифи залишаються сталими, проте управлінню житлово-комунального господарства доручено забезпечити процедуру громадських слухань для доведення населенню розрахунку тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Про погодження розрахунку дотації на покриття витрат КП «Комбінат харчування учнів» за лютий, березень, квітень 2010 року.

Розглянувши звернення директора КП «Комбінат харчування учнів» О. Москалюк, службову записку заступника начальника управління економіки С. Цвяка від 10.06.2010р вирішено погодити розрахунок дотації для покриття витрат КП «Комбінат харчування учнів» в сумі 38692,45 грн.

Розглядались також питання управління праці та соціального захисту населення, фінансового та економічного управлінь та ін..

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12