УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Програма заходів перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва Українська ініціатива
Written by Ruslan Nazarets   
p'yatnytsya, 25 cherven` 2010

Хмельницька регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва запрошує приватних підприємців і спеціалістів вищої та середньої ланок управління підприємств та організацій прийняти участь у конкурсних відборах Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива”, ініційованої Президентом України.

В рамках Програми передбачається проведення:

  • перепідготовки спеціалістів шляхом отримання другої вищої економічної освіти за напрямками “Менеджмент” ,“Економіка і підприємництво”, “Облік і аудит”, “Фінанси” та “Банківська справа”;
  • стажування на підприємствах країн Західної Європи.

Основними вимогами до учасників є:

  • на перепідготовку: вік до 40 років, вища освіта, досвід роботи на управлінських посадах не менше 1 року;
  • на стажування за кордон: вік від 25 до 40 років, вища економічна освіта, досвід роботи на управлінських посадах більше 1 року, вільне володіння іноземною мовою.

Цілями Програми є:

  • підвищення кваліфікації українських спеціалістів в області управління;
  • надання підтримки у встановленні контактів між компаніями, зацікавленими в різноманітних формах ділового співробітництва;
  • перейняття закордонного досвіду.

Перепідготовка управлінських кадрів здійснюється на базі вищих навчальних закладів – лідерів у галузі національної бізнес-освіти, а саме:

  • Тернопільський національний економічний університет здійснює 3-х місячну перепідготовку фахівців (з видачею сертифікату про перепідготовку державного зразка) та 10-ти місячну перепідготовку (з видачею диплому підвищення кваліфікації державного зразка та отримання другої вищої освіти).
  • Київський національний торговельно-економічний університет здійснює перепідготовку на 3-х місячних курсах (з видачею свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка) та 10-ти місячних (з видачею диплому про перепідготовку спеціаліста).

Усі учасники перепідготовки у вищих навчальних закладах, які успішно закінчили навчання, мають можливість пройти стажування за кордоном.

Стажування, на даний час, реалізується за рахунок Уряду Федеративної Республіки Німеччина спільно з Товариством InWEnt та направлене на покращення власного бізнесу, встановлення корисних ділових контактів, реалізацію спільних бізнес-проектів.

З початку дії Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” перепідготовку у визначених для регіону вищих навчальних закладах України пройшли 153 особи з Хмельницької області, в тому числі 35 управлінців області продовжують навчання у Тернопільському національному економічному університеті.

17 учасників Програми пройшли стажування у країнах Європейського Союзу за програмами Тасіs МТР, Nordpraktik та InWEnt. З початку 2009 року 11 представників бізнесу пройшли конкурсний відбір та рекомендовані на стажування у Німеччині, яке відбудеться навесні 2010 року.

Прийом документів для участі в Програмі здійснюється на постійній основі Хмельницькою регіональною робочою групою за адресою: майдан Незалежності, Будинок Рад, Головне управління економіки облдержадміністрації, кабінет 136.

Детальнішу інформацію по Програмі “Українська ініціатива” можна отримати за тел. (22) 76-59-33. Контактна особа – секретар Хмельницької регіональної робочої групи Мовчан Вікторія Петрівна.

В.о. начальника управління економіки, С. Цвяк
  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
16 guests online